PocketGuide T-Mobile EditionScreenshots

Description

★AKCIÓ★ Most féláron tudsz hozzájutni a minden turisztikai tartalomhoz (egy túra 2.39 EUR és egy város 4.99 EUR-ba kerül)!

PocketGuide T-Mobile Edition works only with a valid T-Mobile Hungary subscription.

You can download the regular application from here:

https://market.android.com/details?id=hu.pocketguide

A PocketGuide az első alkalmazás, ami úgy vezet végig a városon mint azt egy személyes idegenvezető tenné. A túra alatt rögzti az összes élményedet, amikből egyetlen kattintással egy fantasztikus 3D-s videót készít, amit megoszthatsz az összes barátoddal.

A PocketGuide hangnavigált audiótúrákat kínál Európa legszebb városaiban. Külöböző tematikus túrák közül választva úgy ismerheted meg a várost mintha egy személyes idegenvezető kísérne végig, de az sem baj, ha szabadon barangolni van kedved, hiszen a PocketGudie ilyenkor is bemutatja az adott városrész nevezetességeit. A túráinkat minden városban a legjobb idegenvezetők készítették el, hiszen ők ismerik úgy a városukat mint senki más. Nincs más dolgod minthogy elindítsd az alkalmazást, kiválaszd a túrát, zsebre rakod a telefont és élvezd a városnézést.

Töltsd le!
Legközelebb amikor utazást tervezel, indítsd el a PocketGuide-ot, válaszd ki a várost ahova mész és ismerd meg úgy a várost, ahogyan korábban még soha!

Miért a PocketGuide?

MERT NINCS SZÜKSÉG INTERNETKAPCSOLATRA
a program kapcsolat nélküli üzemmódra lett tervezve, hogy megkíméljen a roaming költségektől

MERT SEGÍT AZ ÉLMÉNYMEGOSZTÁSBAN
menet közben rögzítheted az élményeidet, amiből a PocketGuide automatikusan egy 3D-s videót készít, amit könnyen megoszthatsz a barátaiddal

MERT KÖNNYŰ HASZNÁLNI
a PocketGuide egyértelmű hangutasításokkal irányít, ezért a városnézés közben nem kell a telefonnal foglalkozni

MERT OLYAN MINT EGY IDEGENVEZETŐ
a PocketGuide a városok legérdekesebb és legszebb részein vezet végig, pontosan ahogy azt egy személyes idegenvezető tenné.

MERT NEM CSAK A VÁROSNÉZÉSBEN SEGÍT
legyen az étterem vagy kávézó, a PocketGuide a legjobb helyeket ajánlja a környékeden.

MERT MINDIG NAPRAKÉSZ
a tartalmainkat folyamatosan frissíti a professzionális írókból és idegenvezetőkből álló csapatunk.

Tags: pocket guide , idegenvezető , pocket , pocketguide tmobile edition , pocketguide , pocketguide e , pocket guide tmobile edition , div tartalmának folyamatos frissítése , tmobile

Users review

from 30 reviews

"OK"

4.8