Salvamont

Salvamont

FREE

(3 stars)

(1K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

Cu ajutorul ei afli cele mai importante avertismente montane, poti planifica din timp excursiile cu ajutorul Dispeceratului Salvamont si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara.

In plus, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului, prin care poate notifica in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.
Serviciul este recomandat tuturor celor care calatoresc pe munte in vreme dificila sau pe trasee necunoscute, echipa Salvamont putand astfel monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc, iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia lor poate fi foarte usor gasita, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.

La cererea utilizatorului, aplicatia va incerca localizarea pozitia telefonului folosind functia GPS sau triangulatia antenelor de telefonie mobila, trimitand apoi informatiile catre dispeceratul Salvamont. Se poate pastra functia de localizare activa si pe durata parcurgerii unui traseu mai lung, pentru a informa echipa Salvamont pe intreaga perioada.

Vodafone ofera trafic gratuit in aplicatie utilizatorilor serviciului internet pe mobil.

V1.0.2:

- Notificari Push: de acum vei primi notificari direct pe telefon de fiecare data cand vom avea noutati de interes national sau atunci cand vom imbogati numarul de cabane, partii sau trasee montane din intreaga tara
- Localizarea cabanelor aflate in jurul tau: de fiecare data cand vei folosi aplicatia pe munte aceasta iti va afisa si cabanele aflate pe o raza de 10km in jurul tau. Astfel, chiar daca te prinde noaptea pe munte, te poti ghida pe munte.

V.1.2:

Starea partiilor de schi, serviciu complet de informare asupra conditiilor de schi pentru 130 de partii:
- stratul de zapada si evolutia sa
- conditiile de schi
- imagini de pe partii, oferite de Jurnalul National
- hartile muntilor
- vremea si evolutia sa pe 3 zile, oferite de ANM
- lungime, diferenta de nivel, grad de dificultate, program de functionare, mijloace de transport pe partie, noctura si tunuri de zapada artificiala
- partii favorite, pentru notificari zilnice pe telefon

Tags: salvamont, salvamont gps.

Recently changed in this version

V 2.0:

Nou! Am imbunatatit harta aplicatiei pentru a fi mai usor de folosit:
- ai pe harta butonul de afisare/ascundere a punctelor de interes
- vezi grupate punctele de interes apropiate
- cauti pe harta cabane si partii
- in timp ce tastezi, aplicatia iti afiseaza locatii care corespund textului scris de tine
- odata gasit un obiectiv, il poti afisa in aplicatia Google Maps pentru a gasi apoi si ruta de navigatie pana acolo
- aplicatia beneficiaza de suport pentru Google Maps 2.0


Comments and ratings for Salvamont
 • (51 stars)

  by Marcian Enache on 16/07/2014

  Noile functionalitati sunt foarte binevenite. Felicitari! Descarcarea hartilor montane a fost remediata foarte repede de catre echipa. Multumesc pentru promptitudine! Mai este de rezolvat o eroare care apare acum in momentul in care actiunea este finalizata, iar harta se deschide. Mai exact, este afisata bara de descarcare, dar cand aplicatia deschide automat harta, da eroare si se inchide (crash

 • (51 stars)

  by Siminea Vlad on 02/07/2014

  Un update deoarece aplicatia imi da crash cand caut o cabana.Totusi o aplicatie folositoare careia o sa ii donez cei 2 euro

 • (51 stars)

  by valentin bodea on 17/04/2014

  De recomandat tuturor celor care se aventureaza pe munte. Poate ca nu strica sa contina si sfaturi legate de echipamentul minim pentru fiecare traseu. Fara gluma!

 • (51 stars)

  by SerGiu B on 17/04/2014

  Well done !!

 • (51 stars)

  by Groposila Gabriel on 23/03/2014

  Sper sa fie utila

 • (51 stars)

  by Alin Alex on 13/02/2014

  Aplicatia este foarte utila!! nu prezinta niciun fel de bug. descarcati-o cu incredere!

 • (51 stars)

  by Bogdan Dudău on 25/01/2014

  O sugestie, totusi. Folositi diacritice :)

More comments