FREE DOWNLOAD

Salvamont

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

  Cu ajutorul ei afli cele mai importante avertismente montane, poti planifica din timp excursiile cu ajutorul Dispeceratului Salvamont si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara.

  In plus, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului, prin care poate notifica in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.
  Serviciul este recomandat tuturor celor care calatoresc pe munte in vreme dificila sau pe trasee necunoscute, echipa Salvamont putand astfel monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc, iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia lor poate fi foarte usor gasita, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.

  La cererea utilizatorului, aplicatia va incerca localizarea pozitia telefonului folosind functia GPS sau triangulatia antenelor de telefonie mobila, trimitand apoi informatiile catre dispeceratul Salvamont. Se poate pastra functia de localizare activa si pe durata parcurgerii unui traseu mai lung, pentru a informa echipa Salvamont pe intreaga perioada.

  Vodafone ofera trafic gratuit in aplicatie utilizatorilor serviciului internet pe mobil.

  V1.0.2:

  - Notificari Push: de acum vei primi notificari direct pe telefon de fiecare data cand vom avea noutati de interes national sau atunci cand vom imbogati numarul de cabane, partii sau trasee montane din intreaga tara
  - Localizarea cabanelor aflate in jurul tau: de fiecare data cand vei folosi aplicatia pe munte aceasta iti va afisa si cabanele aflate pe o raza de 10km in jurul tau. Astfel, chiar daca te prinde noaptea pe munte, te poti ghida pe munte.

  V.1.2:

  Starea partiilor de schi, serviciu complet de informare asupra conditiilor de schi pentru 130 de partii:
  - stratul de zapada si evolutia sa
  - conditiile de schi
  - imagini de pe partii, oferite de Jurnalul National
  - hartile muntilor
  - vremea si evolutia sa pe 3 zile, oferite de ANM
  - lungime, diferenta de nivel, grad de dificultate, program de functionare, mijloace de transport pe partie, noctura si tunuri de zapada artificiala
  - partii favorite, pentru notificari zilnice pe telefon

  Users review

  from 1.259 reviews

  "Awesome"

  9.2