Spies

Spies

FREE

(3 stars)

(107)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Nu kan du lade dig inspirere, drømme dig væk, søge, bestille din charterrejse på din Android. Her finder du hele vores udbud af charterrejser, afbudsrejser og aktuelle tilbud. 

FIND REJSEN
Surf rundt og udforsk vores udbud af af charterrejser. Læs om rejsemålene og hotellerne, se vores gæsters vurdering og kig på billeder. Du finder også kort, klimatabel og information om vores udflugter på rejsemålet. 

BESTIL
Ved du allerede, hvornår du vil rejse? Benyt bestillingsdelen i applikationen og bestil din rejse direkte. Uanset hvor du er!  

MIN SIDE
Gem dine favoritrejsemål og hoteller og del dem på mail. Når du har bestilt din rejse, finder du rejseguide og info om din rejse under "Min Side". Du kan også hente rejser, som du har bestilt via andre kanaler. Har du din iPhone med dig på rejsen, kan du undgå høje surfpriser i udlandet ved at sætte applikationen i offline-tilstand. Så skjules de de funktioner i applikationen, som kræver internetopkobling. Her findes alt, hvad du skal bruge til at virkeliggøre din drømmeferie. 

Spies er Danmarks største rejsearrangør med rejser til mere end 300 rejsemål i 50 lande. Vi arrangerer charterrejser, fleksible pakkerejser med rutefly og sælger også kun flybilletter til dig, der vil rejse på egen hånd. 

Skriv gerne en vurdering af applikationen i Google Play, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 10 42 00. 

Recently changed in this version

Tak for jeres feedback om hvordan vi kan blive endnu bedre.
NYHEDER I DENNE VERSION: Navne på rejsedeltagere, tidligere indtastede børns alder og afrejselufthavn gemmes mellem hver søgning.

PS. Har du set at vi har lanceret en ny app “Spies - på rejsen”, som giver dig et hav af detaljer om din bestilte rejse, hotellet og seværdigheder på rejsemålet, som er fantastisk at tage med på ferien.


Comments and ratings for Spies
  • (51 stars)

    by shamsu K P on 31/08/2013

    I am from Guanhzhou China