Tanken met TomScreenshots

Description

Welkom bij Tom!

Je kent ons misschien nog van de handige app van MKB Brandstof: overal in Nederland tanken en nergens teveel betalen voor je brandstof. Met deze update introduceren wij met trots ons nieuwe merk Tom; een merk met ambities en idealen. Het uiterlijk van de app is opgefrist en de naam is nu Tanken met Tom. Deze gratis app is onmisbaar onderweg! Waar je ook bent, de app laat altijd de locaties en prijzen zien van benzinestations in je omgeving (bemand en onbemand). Daarnaast toont de app hoever het rijden is naar het station van je keuze. Je kunt meteen doorklikken naar route-navigatie.

Tom helpt ondernemers groeien, omdat wij geloven dat juist zij vanuit hun drijfveren en idealen bijdragen aan een betere samenleving. Wij dromen van een eerlijke economie die weer om mensen draait. Daarom bieden we met de app Tanken met Tom een tegenwicht aan de multinationals die nu de dienst uitmaken. De app laat namelijk ook zien welke tanklocaties eigendom zijn van zelfstandige ondernemers. Je kunt er dus voor kiezen om bij een zelfstandige ondernemer te tanken, in plaats van een multinational.

Alle voordelen van de app Tanken met Tom op een rij

* Altijd actuele literprijzen bij stations in je buurt.
* Tanken bij alle stations in Nederland, dus ook bij goedkope stations!
* Per station een indicatie van reistijd en brandstofkosten vanaf je huidige locatie.
* Zoom uit en bekijk eenvoudig de hoogste en laagste literprijs per regio.
* Duidelijke weergave van tankstations op een kaart en in een lijst.
* Meteen doorklikken naar route-navigatie voor gebruik onderweg.
* Dagelijks bijgewerkt.

Deze app past perfect bij de autopas van Tom
De autopas van Tom is veel meer dan alleen een handige tankpas! Ondernemers kunnen de pas aanvragen op Tom.nl. Bij Tom heb je gratis recht op fiscaaljuridisch advies. Dat lost jouw hulpvragen rond fiscaliteit en mobiliteit op. Als het even kan zonder door te verwijzen naar een dure advocaat of fiscalist. Ook ondersteunen en inspireren we collega-ondernemers via een community-in-wording. Tom beweegt ondernemers!

Tags: favorit mkb brandstof

Users review

from 377 reviews

"Great"

7.4