Traffi Hunter

Traffi Hunter

FREE

(4 stars)

(17K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
***** GYŐZELEM! *****
Az "Appra Magyar!" elnevezésű versenyen több, mint 2600 szavazattal megnyertük a közönségdíjat. Ez a győzelem a Ti győzelmetek is, hiszen a Ti ötleteitek és véleményeitek alapján formálódott, és formálódik az alkalmazásunk! KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOTOKAT! Tekintsétek meg a közös relikviánkat az alábbi linken: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=714773568534408&set=a.714773728534392.1073741826.530867213591712&type=1&theater

Nemzeti Dohánybolt kereső?
Nem, de MEGKERESTÜK és FELTÖLTÖTTÜK POI listánkba a dohányboltokat. Hibát találtál? Jelezd nekünk! info@traffihunter.hu

***** MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT! *****

Magyarországon elsőként tettük lehetővé a KPM(Közlekedési Felügyelet) ellenőrzések jelentését, így még időben meg tudjátok nézni, hogy műszakilag rendben van-e a gépjárművetek.

Úgy gondoljuk, a kamionos közösséggel kiegészülve, a lehető legfrissebb, és legpontosabb közúti információkat tesszük elérhetővé.

Okos megoldás okos sofőröknek okostelefonra!

Tudtad, hogy a legmodernebb traffipaxok már 2 kilométerről is bemérhetik az autókat? És azt tudtad, hogy akár a 300 000 forintot is elérheti a gyorshajtási bírság? Szeretnéd megkímélni magad a fölösleges kiadásoktól? Akkor próbáld ki a traffipax jelző alkalmazásunkat! Rendszeresen frissülő adatbázisa tartalmazza a rendőrség által publikált összes traffipaxot, a telepített mérési pontokat és a felhasználók által jelentett mérések helyét, illetve a jelentett műszaki ellenőrzések hollétét is.

Miben különbözik az alkalmazásunk a többi hasonló app-tól?

A mi szolgáltatásunk itt még nem ért véget! Számos apróság teszi különlegesé és szerethetővé programunkat! Lehetővé tettük, hogy a memóriakártyára telepíthesd az app-ot, így nem foglalja a helyet a telefon memóriájában. Folyamatosan bővülő POI listánk rengeteg olyan pontot tartalmaz, ami hasznos lehet számodra, melyekhez igény esetén oda is navigál az alkalmazás. Itt megtalálhatod a gyorséttermeket, ha éhes vagy, az autószervizeket, ha zörög valami a motorháztető alatt, a benzinkutakat, ha esetleg lógna a mutató, a Nemzeti Dohányboltokat, ha füstölögni támadna kedved, és még számos más hasznos pontot.

A könnyű kezelhetőség érdekében számos technológiai újdonság is belekerült az alkalmazásba. Fekvő módban eltüntethető a menüsor, így teljes képernyőn láthatod a térképet, a listákat, vagy akár a beállításokat. A Traffi Hunter nem csak csipog, hanem beszél is! Ha három kilométeres körzeten belül traffipaxot érzékel, verbálisan is közli, így biztos nem fogsz azért fékezni, mert mondjuk SMS-t kaptál. A beállításokban be tudod állítani a riasztási távolságot (akár 100 méteres körre szűkítve a figyelt területet a „Város mód” használatával), a riasztás módját, és a jelzendő kategóriákat.

A Folyamatos képernyő-mód bekapcsolásával megakadályozhatod, hogy a kijelző elsötétüljön, így bármikor ellenőrizheted a közeledben lévő traffipaxok pozícióit. Az adatbázis frissítése gomb megnyomására az időközben a listára került felhasználók által jelentett mérések helyeit is tudni fogja az alkalmazás. Az Információ gombbal a program részletes leírását és használati útmutatóját tudod előhívni.(Első használat előtt ajánlott elolvasni!) És végül, de nem utolsó sorban, mi NEM logoljuk a pozíciódat! TUDTAD, hogy a legtöbb hasonló alkalmazás (közösségi navigáció, traffipax jelző) nyomon követi merre jársz? Maradjon ez a te titkod!

De a szavak helyett beszéljenek inkább a tettek!

Töltsd le most A Traffi Huntert, hogy ne a bírság legyen az utolsó csekk a pohárban!

Az adatok frissítése, és a térkép nézet használata adatforgalommal jár! Az alkalmazás internetkapcsolat nélkül is működik.

A folyamatos GPS használat gyorsan meríti a telefon akkumulátorát, így autós töltő használata ajánlott!

Keywords: trafipax, sebesség ellenőrzés, sebességellenőrzés, trafihunter, trafihánter

Tags: traffi hunter, trafihunter, trafi hunter, trafi hunter gps engegélyezés, állandó fekvő mód -.

Recently changed in this version

Új design, új térkép, új verzió!

*** TI KÉRTÉTEK ***
- ZOOM +/- gombok a térkép egyszerűbb nagyításához, kicsinyítéséhez
- 3D vezetés mód, a térkép mindig előre mutat

*** POI újdonságok ***
- Tetőcsomagtartó
- Mobil Autósegély - Téves Tankolás Szerviz 0-24
- Mobil Gumiszerviz 0-24

*** Következő frissítésben ***
ÉJSZAKAI MÓD


Comments and ratings for Traffi Hunter
 • (59 stars)

  by Aladár Visnyei on 16/12/2014

  Great app

 • (59 stars)

  by Gábor Balázs on 12/12/2014

  A felhasználói jelentésben jó volna, ha külön lehetne jelölni a matrica ellenőrző kocsikat...

 • (59 stars)

  by Syed Athar Javeed on 21/11/2014

  Good

 • (59 stars)

  by Sándor Kovács on 15/10/2014

  Hiánypótló alkalmazás. Teljesen jól működik. Egyetlen negatívum, hogy HTC Desire-nél néha nem kapcsolta ki a fps-t, mikor kiléptem.

 • (59 stars)

  by Lajos Zamatoczky on 14/10/2014

  Ez így már használható és hasznos. Csak ajánlani tudom. Köszönöm!

 • (59 stars)

  by Péter Lukács on 05/10/2014

  Engem tobbszor mentett mar meg egy keretlen csekktol. Csak koszonni tudok a fejlesztoknek! Letisztult es atlathato felulet.

 • (59 stars)

  by Marcell Balló on 07/09/2014

  Nagyon zsir!

More comments