ANWB B&B

ANWB B&B

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Met deze – geheel vernieuwde – gratis ANWB app zoekt u snel een Bed & Breakfast’s in Nederland en 20 andere landen in Europa. Ook ca. 10 landen buiten Europa. Keuze uit ca. 2.000 B&B's met Nederlandstalige eigenaren.

U kunt B&B's vinden in de buurt van de huidige locatie of in de plaats waar u wilt verblijven door te zoeken op de kaart of via een reeks van zoek- en selectiemogelijkheden, bijvoorbeeld op land en streek, type B&B en prijs. Opgenomen per B&B zijn adresgegevens, omschrijving, prijs per kamer, foto's, gps-coördinaten, e-maildadressen en voorzieningen. De app is volledig offline te gebruiken, inclusief het kaartwerk. Ook in 1 oogopslag leuke aanbiedingen en acties van B&B’s. U kunt direct naar de betreffende website gaan. Vanuit de app kunt u ook meteen contact opnemen met de B&B om te reserveren. Een favorietenknop maakt een vooraf gemaakte selectie makkelijk oproepbaar. De app is een inspiratiebron voor een romantische overnachting. Gastvrijheid, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht spelen een belangrijke rol.

Tags: demo waterkaarten anwb, bed en breakfast, waterkaart van de willemsroete, waterkaarten, anwb cke.nl, anwb apps, anwbb&b, waterkaart 4.

Recently changed in this version

-Nieuw fris design
-Overzichtelijker en gemakkelijker te gebruiken
-In 1 oogopslag leuke aanbiedingen en acties van B&B’s
-Kaarten offline te gebruiken


Comments and ratings for ANWB B&B
  • (51 stars)

    by A Google User on 14/07/2013

    Ik kan de laatste update niet eens kunnen installeren.