Blue Zone (Синя зона)

Blue Zone (Синя зона)

FREE

(4 stars)

(30)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
The app assists you when parking in Bulgaria.

Приложението помага при паркиране в България и в синята зона на София и Бургас.

След като добавите регистрационния номер на вашия автомобил, можете да изпращате съобщения до Синя зона без да е нужно да въвеждате регистрационен номер и номер на синя зона всеки път.

Приложението позволява да изберете период за паркиране по дълъг от един час, което ще автоматизира изпращането на съобщения на всеки изминал час от избраният период. Можете да прекъснете изпращането на последващи съобщения като натиснете бутона "Спри".

При паркиране на други паркинг зони (търговски центрове), можете да запазите бележка, да активирате аларма която да ви напомни за изтичане на периода за паркиране и да следите оставащото време.

Можете да добавете и widget, който да показва на удобно за вас място оставащото време за паркиране, кога ща се изпрати ново съобщение и кога за последно сте използвали приложението.

Помага да намерете вашата автомобил като запазва местоположението на вашият автомобил. Тази опция работи само на открито. Изберете МЕНЮ и опцията История/Карта за карта на която е отбелязано местоположението на вашият автомобил.

Mobiltel HTC Application Factory

Tags: синя зона софия карта, blue, sprite star rating script, история карти, синя зона карта, blue zone, номера на Синя зона, номера синя зона българия, free bluezone.apk, blue zone синя зона.

Screenshots Blue Zone (Синя зона)
View bigger - Blue Zone (Синя зона) for Android screenshot
View bigger - Blue Zone (Синя зона) for Android screenshot
Comments and ratings for Blue Zone (Синя зона)

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!