megaphoneWe're listening! How do YOU discover apps?X

CampingApp Nederlands

CampingApp Nederlands

FREE

(3 stars)

(88)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
VIND GRATIS RUIM 7800 CAMPINGS

Met de CampingApp van Campingnavigator heeft u toegang tot uitgebreide informatie over ruim 7800 campings in Europa. Zo heeft u een complete campinggids van Campingnavigator op zak! Met de CampingApp van Campingnavigator kunt u de campings in het gebied waar u wilt kamperen downloaden. Wanneer u onderweg bent, heeft u geen internetverbinding meer nodig met uw telefoonprovider. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, vooral wanneer u in het buitenland reist! De CampingApp is bovendien voorzien van de Best Deal Camping Card, de unieke kortingskaart van Campingnavigator. Op vertoon van deze kaart kunt u zeer voordelig overnachten op de deelnemende campings.

We vernemen graag uw reviews en halen hier waardevolle feedback uit. Hier alvast een greep uit de positieve reacties:

"Hele mooie app! Ik zou graag een afstand aan willen geven (straal) waarbinnen ik kan zoeken. Per fiets of bromfiets is het handig als je je actieradius kunt bepalen."

"Erg handig met kaart. Een favorieten lijst zou handig zijn"

"Deze app heeft ons heel goed geholpen afgelopen vakantie in Frankrijk. We hebben er elke dag weer een andere camping kunnen uithalen.

"Perfecte app! Zeer eenvoudig en helder."

Hoe werkt het?
- Altijd alle Campingnavigator campings op zak.
- Bespaar roaming kosten in het buitenland door de aanschaf van extra kaarten.
- Markeer campings als favoriet.
- Gebruik filters om alleen campings te zien die WIFI aanbieden of waar u met uw hond of camper naar toe mag.
- Versleep de kaart met uw vingers of gebruik "pinchen" om in te zoomen of uit te zoomen.

Installeer de app en ontdek zelf alle mogelijkheden van deze applicatie.

Als u kaarten download via in-app purchases worden deze kaarten gedownload en toegevoegd aan "mijn kaarten". In offline mode kan u deze kaarten selecteren en gebruiken. Let op! Omdat deze kaarten behoorlijk wat ruimte in nemen hebben wij geprobeerd te zo klein mogelijk te houden. Daarom moet u iets verder inzoomen om de kaart te bekijken.

Mocht u hulp nodig hebben met de applicatie verzoeken wij u contact op te nemen op ons support adres of te kijken op de FAQ (zie links hieronder).

Bekijk hieronder de schermvoorbeelden of kijk op de faq http://faq.afrogleap.nl/campingnavigator van de applicatie en overtuig uzelf van de handigheid om een compleet overzicht van alle Campingnavigator campings in Europa op uw telefoon te hebben.

Wij wensen u veel kampeerplezier!

Tags: campingwijzerapk, campinggids apk, campingwijzer, campingwijzer apk, camping app apk, wwwbestdealcampings, campinggids, kampeer, camping gids apk, app en camperplaatsen.

Recently changed in this version

Wij hebben een nieuwe naam: Campingnavigator.

Wij waarderen uw feedback en horen graag van u.

Campingnavigator!


Comments and ratings for CampingApp Nederlands
  • (50 stars)

    by A Google User on 27/09/2012

    Deze app heeft ons heel goed geholpen afgelopen vakantie in Frankrijk . We hebben er elke dag weer een andere camping kunnen uithalen .