Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

Indonesia Map

Indonesia Map

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists

Comments and ratings for Indonesia Map

  • (69 stars)

    by Taufik Shahab on 30/06/2014

    Bagus. Lebih di tingkatkan nama2 jalan tempo dulu..

  • (69 stars)

    by pramudita ogi on 28/06/2014

    Good

  • (69 stars)

    by SJ Untoro on 03/06/2014

    Perbarui dulu petanya. Malah bikin pusing.

  • (69 stars)

    by Wendell Ken on 30/05/2014

    Awesome

  • (69 stars)

    by IB Piet on 15/05/2014

    Good

  • (69 stars)

    by Azis Korea on 08/05/2014

    Banyak yg mesti diperbaiki

  • (69 stars)

    by Trafalgar Aredhy on 16/04/2014

    Gak tersesat lagi nih kalo pake aplikasi ini

  • (69 stars)

    by Zubaidi baid on 01/04/2014

    More xplorer

  • (69 stars)

    by Kodrat Zikri on 22/03/2014

    Kenapa aplikasi ini di produk apple bisa download map versi offline sementara di versi android gak bisa?? Semoga aplikasi ini bisa di update lagi demi kepuasan pelanggannya..

  • (69 stars)

    by Barli Akbar on 12/03/2014

    Eh ada monaa ;)

  • (69 stars)

    by Fadhil Parewangi on 25/02/2014

  • (69 stars)

    by Marhaen Tjang on 29/01/2014

    secara keseluruhan fiturnya sangat bagus dan cukup lengkap, hanya saja informasinya kurang up to date.

  • (69 stars)

    by Agatha Jessica on 19/01/2014

    I have been anticipating the app version of streetdirectory for a long time *yipee*. Here's my review: Can't find any features to save/favourite/mark the map :| Some places have not been updated as well However, what I like about streetdirectory is that it displays busway shelters and train stations. Which is very useful :) Keep up the good work :D

  • (69 stars)

    by Daniel Setiabudi on 14/01/2014

    Petunjuk lokasi nya cukup lengkap

  • (69 stars)

    by Andrew Hidajat on 06/01/2014

    kerenn. Sangat berguna. Lebih bagus lagi kalo bisa offline, gak perlu loading peta