Kamperen

Kamperen

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Kamperen for Android screenshot
View bigger - Kamperen for Android screenshot
View bigger - Kamperen for Android screenshot
Deze app is bedoeld voor iedereen die houdt van kamperen midden in de natuur. Alle 134 Natuurkampeerterreinen van Nederland staan erin. Dit zijn natuurcampings waar rust en ruimte centraal staan, met goede sanitaire voorzieningen. Word natuurkampeerder en probeer ze allemaal uit!

Om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen heeft u de Natuurkampeerkaart nodig. Deze zit in de groenste kampeergids van Nederland, Het Groene Boekje. De gids is te koop bij ANWB, Bever, reisboekhandels, op de Natuurkampeerterreinen en via www.natuurkampeerterreinen.nl.

In de app vindt u alle informatie over de Natuurkampeerterreinen. U kunt zoeken op terreinen in de buurt, per provincie en op naam. Daarnaast kunt u zoekfilters aanzetten, zodat u bijv. alle Natuurkampeerterreinen kunt vinden waar zowel caravans als honden zijn toegestaan. Of waar voorzieningen voor mindervaliden zijn. Of wat u maar wilt.

Wij wensen u veel plezier met het kamperen op de Natuurkampeerterreinen!
Het team van Stichting Natuurkampeerterreinen

Tags: app natuurkampeerterrein.

Recently changed in this version

- Locatievoorziening niet meer nodig voor gebruik app.
- Verbeteringen mbt snelheid.
- Filters werken ook op startscherm als locatie beschikbaar is.


Comments and ratings for Kamperen
 • (46 stars)

  by Marcel van den Berg on 15/04/2014

  Om een overnachting vooruit te plannen, wil ik verder kijken dan mijn huidige GPS locatie. Als ik onderweg ben heb ik geen wi-fi. Het boekje voldoet prima zonder internet en GPS! Liever het boekje als PDF of EPUB

 • (46 stars)

  by Erik den Tonkelaar on 22/08/2013

  Werkt niet zonder gps en wifi. Waardeloos.

 • (46 stars)

  by Ronald Klarenbeek on 13/07/2013

  Zou leuk zijn als je met de app wat meer kon doen - bijvoorbeeld bijhouden waar je al geweest bent of een reis langs meerdere campings plannen. Daarnaast is de UI wat sloom.