Najdi.si Zemljevid

Najdi.si Zemljevid

FREE

(3 stars)

(438)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Mobilna aplikacija Najdi.si zemljevid je brezplačna sodobna interaktivna storitev, ki omogoča iskanje po geografskih pojmih v Sloveniji (kraji, ulice) , po organizacijah (podjetja, društva, javna uprava,…) in po interesnih točkah (kulturne zanimivosti, parkirišča, bankomati,….). Aplikacija vam je v pomoč tudi pri orientaciji saj lahko prikažete vašo trenutno lokacijo na zemljevidu. V primeru vklopljene lokacije se iskalni rezultati razvrstijo glede na oddaljenost od trenutne lokacije.

Aplikacija je preprosta za uporabo in hitra, odlikujeta jo velika natančnost iskanja ter kakovost in ažurnost geografskih in poslovnih informacij. Z njo je mogoče najhitreje najti najbližja oz. najbolje ocenjena podjetje v Sloveniji (npr. picerija center Ljubljana). V meniju lahko izbirate med dodatnimi funkcionalnostmi aplikacije kot so, sloj »Promet«, »Iskanje poti«, pogled zemljevida (navaden/satelitski) in »Počist«, ki povrne aplikacijo v začetno stanje.
Prek brezžične internetne povezave so vam podatki na voljo vedno in povsod – na poti, doma, v službi in na dopustu.

Aplikacija omogoča:

● Hitro iskanje ponudnikov v najbolj iskanih dejavnostih

Z dotikom na iskalno polje se prikažejo ikone za iskanje posameznih dejavnosti brez vnašanja iskalnih poizvedb.

● Bogat opis podjetij in organizacij

Podjetja in organizacije so predstavljena z osnovnimi podatki (naziv, naslov, delovni čas, opis, dejavnosti), slikami, komentarji in ocenami obiskovalcev. Komentarje, ocene in slike lahko oddate tudi sami.

● Prikaz prometnih informacij

Sloj »Promet« posreduje ažurne podatke o prometnih informacijah kot so zastoji, delo na cesti, zapore, prometne nesreče in omogoča prihranek časa, ki bi ga sicer porabili za čakanje v kolonah in iskanje obvozov.

● Navadni ali satelitski pogled

Zemljevid si lahko ogledate v klasičnem ali satelitskem pogledu s cestami in oznakami krajev za lažjo orientacijo.

● Prikaz informacij o mestnem potniškem prometu in postajališčih Bicikelj

Na zemljevidu se na zadnjih štirih povečavah pokažejo avtobusne postaje mestnega potniškega prometa za mesto Ljubljana in Maribor in postajališča omrežja BicikeLJ. Pri postajališčih mestnega potniškega prometa se na kartici postajališča prikažejo tudi avtobusne linije, ki vozijo na posameznem postajališču. Postajališča mestnega potniškega prometa in izposoje BicikeLJ je mogoče najti tudi s splošnim iskanjem. Na zadnjih štirih povečavah aplikacije se prikažejo tudi parkirišča.

● Iskanje poti

Poiščete lahko tudi pot med dvema točkama v Sloveniji. V meniju aplikacije izberite gumb »Iskanje poti« in ob vpisu začetne in končne lokacije (kraja, naslova, naziva podjetij) se z gumbom »Najdi pot« izpišeta dolžina poti in čas potovanja ter grafični prikaz poti na zemljevidu (modra črta, ki vodi od začetne do končne lokacije načrtovane poti). Na voljo je podroben, opis načrtovane poti, ki se prikaže z dotikom gumba »seznam«. Pot je mogoče načrtovati za vožnjo z avtomobilom ali peš.

Tags: najdi.si, najdi si zemljevid, najdi.si za, www.najdi.si, staršah zemljevid, iglusport si zemljevid najdi search maps, zemljevid za 4.0, zoom na zemljevidu najdi.si, najdi.si zemljevid 4, aplikacija za za iskanje satelitov.

Recently changed in this version

Novosti v verziji 2.1:
- podpora za tablice, ki nimajo GSM vmesnika

Novosti v verziji 2.0:
- podpora za tablice
- dvoprstni zoom na zemljevidu (Android 4.0 in novejši)
- popravek lociranja na zemljevidu


Comments and ratings for Najdi.si Zemljevid
 • (45 stars)

  by Ludvik Krulik on 23/01/2014

  Pri določanju položaja z gps karta med premikanjem izgine in ostane samo bel zaslon. Potreben je ponoven zagon aplikacije. Precej manj uporabno brez gps...

 • (45 stars)

  by Host Xnine on 14/06/2013

  Bi bilo fino če bi sloj o prometnih opozorilih sploh kaj prikazal.

 • (45 stars)

  by Andraz Pirnovar on 25/05/2013

  Zakaj je treba to vkljucit v rom,tako da je brez roota ne moremo zbrisati?! Skrajno neumno