Najdi.si Zemljevid

Najdi.si Zemljevid

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Mobilna aplikacija Najdi.si zemljevid je brezplačna sodobna interaktivna storitev, ki omogoča iskanje po geografskih pojmih v Sloveniji (kraji, ulice) , po organizacijah (podjetja, društva, javna uprava,…) in po interesnih točkah (kulturne zanimivosti, parkirišča, bankomati,….). Aplikacija vam je v pomoč tudi pri orientaciji saj lahko prikažete vašo trenutno lokacijo na zemljevidu. V primeru vklopljene lokacije se iskalni rezultati razvrstijo glede na oddaljenost od trenutne lokacije.

Aplikacija je preprosta za uporabo in hitra, odlikujeta jo velika natančnost iskanja ter kakovost in ažurnost geografskih in poslovnih informacij. Z njo je mogoče najhitreje najti najbližja oz. najbolje ocenjena podjetje v Sloveniji (npr. picerija center Ljubljana). V meniju lahko izbirate med dodatnimi funkcionalnostmi aplikacije kot so, sloj »Promet«, »Iskanje poti«, pogled zemljevida (navaden/satelitski) in »Počist«, ki povrne aplikacijo v začetno stanje.
Prek brezžične internetne povezave so vam podatki na voljo vedno in povsod – na poti, doma, v službi in na dopustu.

Aplikacija omogoča:

● Hitro iskanje ponudnikov v najbolj iskanih dejavnostih

Z dotikom na iskalno polje se prikažejo ikone za iskanje posameznih dejavnosti brez vnašanja iskalnih poizvedb.

● Bogat opis podjetij in organizacij

Podjetja in organizacije so predstavljena z osnovnimi podatki (naziv, naslov, delovni čas, opis, dejavnosti), slikami, komentarji in ocenami obiskovalcev. Komentarje, ocene in slike lahko oddate tudi sami.

● Prikaz prometnih informacij

Sloj »Promet« posreduje ažurne podatke o prometnih informacijah kot so zastoji, delo na cesti, zapore, prometne nesreče in omogoča prihranek časa, ki bi ga sicer porabili za čakanje v kolonah in iskanje obvozov.

● Navadni ali satelitski pogled

Zemljevid si lahko ogledate v klasičnem ali satelitskem pogledu s cestami in oznakami krajev za lažjo orientacijo.

● Prikaz informacij o mestnem potniškem prometu in postajališčih Bicikelj

Na zemljevidu se na zadnjih štirih povečavah pokažejo avtobusne postaje mestnega potniškega prometa za mesto Ljubljana in Maribor in postajališča omrežja BicikeLJ. Pri postajališčih mestnega potniškega prometa se na kartici postajališča prikažejo tudi avtobusne linije, ki vozijo na posameznem postajališču. Postajališča mestnega potniškega prometa in izposoje BicikeLJ je mogoče najti tudi s splošnim iskanjem. Na zadnjih štirih povečavah aplikacije se prikažejo tudi parkirišča.

● Iskanje poti

Poiščete lahko tudi pot med dvema točkama v Sloveniji. V meniju aplikacije izberite gumb »Iskanje poti« in ob vpisu začetne in končne lokacije (kraja, naslova, naziva podjetij) se z gumbom »Najdi pot« izpišeta dolžina poti in čas potovanja ter grafični prikaz poti na zemljevidu (modra črta, ki vodi od začetne do končne lokacije načrtovane poti). Na voljo je podroben, opis načrtovane poti, ki se prikaže z dotikom gumba »seznam«. Pot je mogoče načrtovati za vožnjo z avtomobilom ali peš.

Tags: najdisi, najdi si zemljevid, najdisi za, zemljevid a, zoom na zemljevidu najdisi, najdisi zemljevid dawnload, najsi zemljevid, zemljevid najdisi 4, aplikacija za za iskanje satelitov, staršah zemljevid.

Recently changed in this version

- vklapljanje / izklapljanje slojev v meniju
- odpravljena napaka pri GPS lociranju
- odprava napak


Last activity on Najdi.si Zemljevid
Comments and ratings for Najdi.si Zemljevid
 • (62 stars)

  by Ludvik Krulik on 23/01/2014

  Pri določanju položaja z gps karta med premikanjem izgine in ostane samo bel zaslon. Potreben je ponoven zagon aplikacije. Precej manj uporabno brez gps...

 • (62 stars)

  by Host Xnine on 14/06/2013

  Bi bilo fino če bi sloj o prometnih opozorilih sploh kaj prikazal.

 • (62 stars)

  by Andraz Pirnovar on 25/05/2013

  Zakaj je treba to vkljucit v rom,tako da je brez roota ne moremo zbrisati?! Skrajno neumno

 • (62 stars)

  by A Google User on 29/09/2012

  ...dajte narest da postane alternativa od Google Maps TRAFFIC VIEW ...res bi prav prislo ce bi mi ta app prikazal stanje na cestah in gostoto prometa (pa da v notification bar napise ,pod dolocenimi pogoji,da bo cez 3km zgoscen promet naprimer). Zaenkrat

 • (62 stars)

  by ./M on 31/07/2012

  Aplikacija bi lahko bila nadgradnja spletne. Če bi te vodila, kot GPS naprave, bi bilo super. Potrebno bi bilo izboljšanje iskalnih zadetkov; tudi s pomočjo trenutne lokacije.

 • (62 stars)

  by someone755 on 03/07/2012

  ampak se vedno ne odlicno... Manjka se veliko stvari, npr. multitouch zoom, promet v realnem casu (na zaloski pri klinicnem centru ne 'gradijo' vec), pa tisti zgornji bar se vcasih skrije, naenkrat ni prometa in velikih search gumbov, ... ... ... 5* za vz

 • (62 stars)

  by Vid on 30/06/2012

  Zgornja vrstica zasede res veliko prostora, multitouch zoom ne dela...