Onderweg - Verkeer & Parkeren

Onderweg - Verkeer & Parkeren

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
ANWB Onderweg brengt je in 1 app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden), openbaar vervoer reisinformatie, Samenrijden, benzineprijzen (ook LPG en CNG), parkeertarieven in 150+ gemeentes op straat en in parkeergarages, parkeergeld betalen in 100+ steden met de parkeer-betaaldienst ANWB Parkeren, de Wegenwacht en hulp bij schade. Maak kennis met de meest complete app voor mobiliteit van Nederland. De ANWB gebruikt voor deze app informatie van ANWB Verkeersinformatie, TomTom, 9292, Athlon Car Lease, DirectLease, Prettig Parkeren, Yellowbrick en ANWB Ledenvoordeel. Alleen registratie voor ANWB Parkeren is exclusief voor ANWB leden. Alle andere functies zijn openbaar en gratis voor iedereen. Dat is service van de ANWB.

Wat zegt de Consumentenbond over parkeren met ANWB Onderweg? "We hebben in diverse steden zowel ondergronds als op straat geparkeerd met ANWB Parkeren via de app ANWB Onderweg. In alle gevallen werkte hij probleemloos." (Consumentengids juli/augustus 2013)

Functionaliteiten van deze app:

- Verkeersinformatie:
Overzicht van het verkeer: files (alle wegen), flitsers (snelwegen) en werkzaamheden inclusief de ANWB verkeersverwachting. Het is het ook mogelijk de files, flitsers, werkzaamheden en tweets van @ANWBverkeer per wegnummer te bekijken. Tenslotte is het ook mogelijk het laatste audiobericht te luisteren van ANWB Verkeer. Binnenkort kunt u ook routes opslaan en notificaties ontvangen.

- OV/Samenrijden:
Achter aansluiten in de file hoeft niet meer. ANWB Onderweg biedt alternatieven in de vorm van openbaar vervoer (OV) en samenrijden (carpooldienst). Plan je de route met het OV (trein, bus, tram, metro en veerboot) of vertelt je met wie je kunt meerijden. Binnenkort ook routes plannen en auto en OV met elkaar vergelijken!

- Parkeren: belparkeren/mobiel parkeren in >100 steden!
Bekijk de parkeermogelijkheden bekijken in ANWB Onderweg: aan de hand van kleuren laat ANWB zien welke parkeertarieven gelden. Vaak is even verderop parkeren goedkoper. Selecteer "parkeer" om uw parkeergeld te betalen met ANWB Parkeren (zie voor meer informatie http://www.anwb.nl/mobielparkeren). Voortaan kunt u betrouwbaar en gemakkelijk uw parkeergeld op straat betalen met de ANWB Onderweg app in meer dan 100 steden. Bij ANWB Parkeren betalen ANWB leden geen registratie- of abonnementskosten en betaalt u alleen lage transactiekosten. U betaalt uw parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd dat u echt heeft geparkeerd. Kijk voor de voordelige tarieven en gratis registratie op http://www.anwb.nl/mobielparkeren

- Tanken:
Hier kun je tankmogelijkheden (benzine/LPG/CNG) bekijken in ANWB Onderweg. Druk op Tanken en je krijgt de benzineprijzen en het tankstationadres. Heb je een tankstation gevonden met ‘Ledenvoordeel’? Tank dan daar uw benzine en spaar voor korting op vertoon van je lidmaatschapskaart! Binnenkort ook elektrisch laden!

- Wegenwacht:
ANWB Onderweg biedt je de Wegenwacht (inclusief handige doorgifte van je huidige locatie).

- Hulp bij schade:
ANWB Onderweg biedt je tips en handige telefoonnummers als je in problemen komt.

Recently changed in this version

ANWB Onderweg 2.2.2: Bugfix voor parkeergeschiedenis bug en login bug. Helaas moeten gebruikers van ANWB Parkeren met deze update nogmaals inloggen. Vanaf volgende updates blijven gebruikers wel ingelogd (beloofd!). Excuses voor het ongemak. In de 2.3 versie die later volgt wordt ook het klantnummer van ANWB Parkeren onthouden nadat er uitgelogd wordt. Komt u nog andere bugs tegen, laat het weten via de feedback knop in de app.


Comments and ratings for Onderweg - Verkeer & Parkeren
 • (61 stars)

  by Manish Pandey on 02/03/2014

  Works good if you put the zone number yourself.

 • (61 stars)

  by Henk vd laar on 10/11/2013

  teleurstellend, merenmale geinstalleerd maar blijft maar vast lopen. beetje jammer.

 • (61 stars)

  by Vahit Emre Bilgenoglu on 23/10/2013

  Cannot find my location

 • (61 stars)

  by Frank Teunissen on 22/10/2013

  App crasht om de haverklap. Ik hebt het al een paar keer opnieuw moeten installeren. Het concept is heel goed, als het werkt, maar dat doet het niet. Hij is onbetrouwbaar en dus onbruikbaar.

 • (61 stars)

  by Sascha Fleurbaaij on 11/07/2013

  Erg jammer dat de ov-functie het niet doet zonder gps: gps kost mij erg veel batterij en zelf je huidige locatie invoeren is weinig werk

 • (61 stars)

  by A Google User on 02/12/2012

  MAAR NOG EEN HEEL END OM EEN REALITEIT TE WORDEN

 • (61 stars)

  by a user on 02/12/2012

  MAAR NOG EEN HEEL END OM EEN REALITEIT TE WORDEN