Red vožnje ŽS

Red vožnje ŽS

FREE

(3 stars)

(1K)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Aplikacija “Red vožnje ŽS” preduzeća AD “Železnice Srbije” daje informacije, svakom korisniku, o polascima i dolascima vozova i neke informacije o cenama i ponudama u vozovima, u Srbiji. Od korisnika se traži da unese parametre pretrage na osnovu kojih se prikazuje lista vozova, koji ispunjavaju unešene uslove. Korisnik unosi početnu i krajnju stanicu, kao i datum polaska. Dobijena lista vozova, za svaki voz, sadrži informacije o polasku, dolasku, trajanju putovanja i vrsti voza. Ako je voz aktivan – nalazi se na putu, korisniku će se prikazati informacija o kašnjenju voza i očekivanom dolasku.
Detaljne informacije o izabranom vozu se sastoje od prikazane liste stanica kroz koje voz prolazi, pritom su prikazane sve stanice na ruti voza, podatke o ponudama u vozu i cenama karata i ponuda u tom vozu na putu u Srbiji.

Aplikacija podržava dva jezika: Srpski i engleski

Molimo Vas da prijavite ukoliko naiđete na neku grešku, na mej zsitdev@gmail.com, kako bi to mogli da ispravimo. Hvala.

Application “Red vožnje ŽS” of company JSC “Serbian railways” gives any user information about train departures, arrivals and some information of prices and fairs in Serbia. User need to enter data for his route and the application gives the list of trains on that route. For every train user gets information about train number, departure, arrival, travel duration and type of train. If the train is active – on the route, user can see the information about delay time and expected arrival.
Detail information for the train contains of list of stations on train route, offers in the train and prices for routes in Serbia.

Application supports two languages: Serbian and English.

Please report any crushes of application, on zsitdev@gmail.com, so we can correct it. Thank you.

Tags: zeleznice srbije red voznje, red voznje vozova, red voznje, zeleznica srbije red voznje, red vožnje žs, red voznje zeljeznice srbije, red vozova, red voznje zeleznice srbije, red voznje zeleznice, red voznje zeleznica srbije.

Comments and ratings for Red vožnje ŽS
 • (43 stars)

  by Aleksandra Devic on 18/05/2014

  Subotica-Novi Sad force close-uje skoro svaki put. Nije do konekcije, brisala sam i kesh i force stop-ovala app, no nema razlike. Ne znam do chega je, no kada radi super je, ali shto dalje sve redje uspeva.

 • (43 stars)

  by Daniel Zovko on 07/05/2014

  Aplikacija posle reseta telefona odbija da radi

 • (43 stars)

  by Sinisa Kokar on 06/05/2014

  Force closes on search, bedni ste. Nula bodova.

 • (43 stars)

  by Damir Dulic on 06/05/2014

  Mozete da osvezite malo aplikaciju, stari izgled, cesto puca. Su-NS

 • (43 stars)

  by Zoltan Fekete on 13/04/2014

  Internet je dostupan ali umre svaki put kada pokusam da vidim vremena. Poslao sam dva crash reporta pa ne bi trebao biti problem da se resi. Zar mora i aplikacija da vam se raspada, pa bar to možete popraviti, kad već sve ostalo ne možete.... eh.

 • (43 stars)

  by Vladimir Radakovic on 03/04/2014

  Jos kad bi ovi nasi dripci shvatili prednosti digitalizacije servisnih informacija pa nam omogucili da se ovim putem (elektronski) informisemo o izostanku vozova i kasnjenju ja bih im dao 5 zvezdica a oni bi sebi olaksali dosta toga, prvenstveno suvisnih kadrova koji primaju platu za to ali se ne javljaju na telefon! A video sam u Subotici jos pre 20 godina na stanici onaj info panel e to treba uv

 • (43 stars)

  by Radovan Radenkovic on 28/02/2014

  Dobro funkcionise

More comments