megaphoneWe're listening! How do YOU discover apps?X

Salvamont

Salvamont

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

Cu ajutorul ei afli cele mai importante avertismente montane, poti planifica din timp excursiile cu ajutorul Dispeceratului Salvamont si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara.

In plus, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului, prin care poate notifica in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.
Serviciul este recomandat tuturor celor care calatoresc pe munte in vreme dificila sau pe trasee necunoscute, echipa Salvamont putand astfel monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc, iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia lor poate fi foarte usor gasita, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.

La cererea utilizatorului, aplicatia va incerca localizarea pozitia telefonului folosind functia GPS sau triangulatia antenelor de telefonie mobila, trimitand apoi informatiile catre dispeceratul Salvamont. Se poate pastra functia de localizare activa si pe durata parcurgerii unui traseu mai lung, pentru a informa echipa Salvamont pe intreaga perioada.

Vodafone ofera trafic gratuit in aplicatie utilizatorilor serviciului internet pe mobil.

V1.0.2:

- Notificari Push: de acum vei primi notificari direct pe telefon de fiecare data cand vom avea noutati de interes national sau atunci cand vom imbogati numarul de cabane, partii sau trasee montane din intreaga tara

- Localizarea cabanelor aflate in jurul tau: de fiecare data cand vei folosi aplicatia pe munte aceasta iti va afisa si cabanele aflate pe o raza de 10km in jurul tau. Astfel, chiar daca te prinde noaptea pe munte, te poti ghida pe munte.

Tags: salvamont, salvamont gps.

Recently changed in this version

V.1.2:

Nou! Starea partiilor de schi, serviciu complet de informare asupra conditiilor de schi pentru 130 de partii:
- stratul de zapada si evolutia sa
- conditiile de schi
- imagini de pe partii, oferite de Jurnalul National
- hartile muntilor
- vremea si evolutia sa pe 3 zile, oferite de ANM
- lungime, diferenta de nivel, grad de dificultate, program de functionare, mijloace de transport pe partie, noctura si tunuri de zapada artificiala
- partii favorite, pentru notificari zilnice pe telefon


Comments and ratings for Salvamont
 • (74 stars)

  by valentin bodea on 17/04/2014

  De recomandat tuturor celor care se aventureaza pe munte. Poate ca nu strica sa contina si sfaturi legate de echipamentul minim pentru fiecare traseu. Fara gluma!

 • (74 stars)

  by SerGiu B on 17/04/2014

  Well done !!

 • (74 stars)

  by Groposila Gabriel on 23/03/2014

  Sper sa fie utila

 • (74 stars)

  by Alin Alex on 13/02/2014

  Aplicatia este foarte utila!! nu prezinta niciun fel de bug. descarcati-o cu incredere!

 • (74 stars)

  by Bogdan Dudău on 25/01/2014

  O sugestie, totusi. Folositi diacritice :)

 • (74 stars)

  by Mihai G on 21/01/2014

  Felicitari pentru aplicatie si pentru munca depusa...nu se poate face tracking si dupa gps? Sa inregistreze pozitia dupa gps? Multumesc!

 • (74 stars)

  by alex dev on 21/01/2014

  Dupa update zice ca trebuie updatat google play si ingheaza si force close ca altfel nu mai merge nimic