SkyTrip Road

SkyTrip Road

FREE

(2 stars)

(25)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Despre aplicatie:

Pentru ca ne place sa calatorim prin tara, vrem sa va impartasim cate ceva din descoperirile noastre cu ajutorul SkyTrip Road. Oriunde va aflati in Romania, aplicatia va ofera informatii despre punctele de interes pe o raza de la 500 m la 20 km. Hoteluri, restaurante, pensiuni, obiective naturale, obiective istorice sau culturale, statiuni sau zone de agrement, toate va sunt la indemana. De asemenea, aplicatia va permite sa semnalati celorlalti utilizatori locatiile zonelor cu limitare de viteza - "alerte" fixe sau mobile, portiuni de drum accidentat sau cu trafic congesionat. In felul acesta, veti fi la randul vostru informati despre evenimentele de trafic intilnite de alti utilizatori, putand evitata situatii nedorite.

Cum functioneaza?

La fiecare trei minute aplicatia descarca de pe serverul SkyTrip punctele de interes din zona in care va aflati.
Din sectiunea Filtre puteti alege punctele de interes ce vor fi afisate pe harta, iar din sectiunea Setari puteti selecta raza punctelor de interes si sunetul alertelor de trafic.

Alerte din trafic:

Atat timp cat va aflati la mai putin de 3 km de locatia unei "alerte", o alarma sonora va semnaliza acest lucru. In aceasta situatie este prudent sa reduceti viteza!

La drum lung:

Aplicatia SkyTripRoad are un consum ridicat de energie datorita folosirii intense a resurselor GPS, de retea si a ecranului. Pentru a evita descarcarea bateriei, recomandam alimentarea telefonului atunci cand folositi aplicatia pe o perioada mai lunga de timp.

Recently changed in this version

De acum puteti cauta prin lista de obiective direct din ecranul hartii.
Puteti folosi orice cuvinte cheie, de exemplu:
- 4 stele - daca va intereseaza hoteluri de 4 stele sau
- indian - daca vreti sa gasiti un restaurant indian


Comments and ratings for SkyTrip Road

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!