Tågtavlan v2

Tågtavlan v2

$1.81

(4 stars)

(56)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Tågtavlan v2 med favoriter, sök, twitterflöde, kartläge och nya funktionen "Mina Resor" som håller koll på dina förseningar.

Tågtavlan v2 är omskriven från grunden och funktionellt identisk med sin motpart för iPhone. Den är testad med Android 2.1, 2.2 samt 2.3.3 och på ett flertal modeller, men det är tyvärr ingen garanti för att applikationen fungerar som den ska på alla varianter av android-lurar som finns på marknaden. Stöter du på något problem eller om något inte verkar fungera som det ska, tveka inte att kontakta theodor@tstorm.se!

Tags: tågtavlan, tågtavlan apk, tågtavlan v2, tågtavlan ladda ner, tågtavlan ladda ner 20, tågtavlan gratis, tgtavlanv2 apk, tågtavlan 20 apk, tågtavla app torrent, tågtavla ladda.

Recently changed in this version

+ Facebookdelning


Screenshots Tågtavlan v2
View bigger - Tågtavlan v2 for Android screenshot
View bigger - Tågtavlan v2 for Android screenshot
Comments and ratings for Tågtavlan v2
  • (61 stars)

    by Ted Callander on 20/02/2014

    Har samma kommentarer som Mikael Stockman redan framfört nedan.

  • (61 stars)

    by Mikael Stockman on 12/06/2013

    Många misstag som gör användandet av appen en mycket frustrerande upplevelse. Försöker du scrolla i tabellen och råkar göra det över tågnumret blir det istället ett klick på det vilket öppnar ett fönster för det tåget. När du klickar bakåt för att stänga den j*vla rutan stängs hela appen. Hur kan man kräva 15 kr för denna skit?