WEER en VERKEER (Legacy!)

WEER en VERKEER (Legacy!)

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Deze "Weer en Verkeer" app zal vanaf heden (15 oktober 2013) niet verder worden ondersteund. Er is een opvolger in onze Google Play Store genaamd:

"Weer en Verkeer II".

Deze opvolger is anders van opzet, sterk verbeterd qua bediening en ook veel uitgebreider. Bestaande en nieuwe gebruikers raden we aan zo spoedig mogelijk deze (gratis) opvolger te installeren.

Ook is inmiddels de "PRO" versie uitgebracht ad. 1,99 Euro met nog veel meer functies en mogelijkheden. Zie deze versie voor een beschrijving van wat daarin nog meer wordt geboden.

Weer en Verkeer II is gloednieuw. Als je opmerkingen erover hebt of tekortkomingen, stuur ons dan s.v.p. een mailtje via info@dsh2000.com (in plaats van lage review scores uit te delen). Bij voorbaat hartelijk dank!

Tags: zomerradar, weer en verkeer ii.

Recently changed in this version

Versie 3.6: Wordt binnenkort gediscontinueerd.

Versie 3.5: De noodzaak om regels in de functies- en instellingen-lijsten 'lang' te moeten aanraken is vervallen. Kort aanraken is nu voldoende.

Versie 3.4: Er is een "verkeerssnelheden" functie toegevoegd waarop te zien is hoe hard er op onze snelwegen momenteel wordt gereden.

Versie 3.3: Vluchtradar toegevoegd, inclusief het geluid van diverse verkeerstorens!

Versie 3.0: Diverse verbeteringen. O.a. blijft de webbrowser op het scherm actief.


Comments and ratings for WEER en VERKEER (Legacy!)

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!