Tv Shqip Live - Albanian TvScreenshots

Description

Albanian Tv Streaming App

Albanian:

Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

NGa ky moment deri ne versionin tjeter, ky app do te jete pa reklama. Nderkohe do te ndertohet app i ri, me me shume kanale dhe funksionalitete.

Tags: tv shqip , tvshqiplive , tv shqip live , donload programs tv shqip live , tv e , shqip albania screen live , albanian tv , shqip tv , www tv shqip live

Users review

from 2.688 reviews

"OK"

3.8