FREE DOWNLOAD

TV3

    • SEARCH TYPE
    TV3 icon

    TV3

    by: aie125 352 7.4

    7.4 Users
    rating
    FREE DOWNLOAD


    Screenshots

    Description

    TV3 ..
    ** Semua komen / kritikan tidak akan menguntungkan atau merugikan apa-apa pada tukang buat app ni ..**
    -*Update v 1.9 .
    -* Boleh tengok guna MX Player,Wondershare Player dan yang sesuai ..
    Aplikasi ini telah digunakan pada telefon Samsung Galaxy SII GT-I9100G (custom ics rom) dan berfungsi dengan baik ..
    Flash stream= INSTALL -->ADOBe FLASH PLAYeR <-- dahulu baru boleh tengok flash video..
    Boleh guna lagi bagi yang boleh guna ..
    Syukur lah dah diberi peluang dapat tengok online..
    -Kepada yg tak dapat guna app ni,jangan menyalak seperti anjing tak dapat tulang ye..Tiada siapa pun peduli..hehehe ..

    Tags: free apps samsung s3 for watching tv3 , mana isan andro , tv3

    Users review

    from 352 reviews

    "Great"

    7.4