Buienalarm

Buienalarm

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
Geen zin om zelf steeds de buienradar te checken? Buienalarm waarschuwt je voor naderende buien, gebaseerd op jouw eigen locatie of ingestelde locaties! Zo kun je bijvoorbeeld je was zorgeloos buiten laten hangen of op tijd schuilen in een tent op een festival voordat er geen plek meer is.

Buienalarm is verkozen tot de Nederlandse Android-app van 2011 door Androidworld.nl!

Versie 2.0 is een volledig vernieuwde versie van Buienalarm, met veranderingen zoals de volgende:
- Een volledig interactieve radarkaart waarmee je kunt inzoomen en bliksemsnel het verloop van de bewolking voor de komende twee uur kunt bekijken.
- Extra locaties instellen (maximaal 3).

Daarnaast vind je nu op www.buienalarm.nl nu ook een versie van Buienalarm voor je browser met dezelfde bekende grafiek!

Werkt in Nederland, België en delen van Duitsland.

(Let op: De app heeft toestemming nodig voor een ingesteld Google-account om neerslagwaarschuwingen te kunnen sturen. De toegang die Buienalarm krijgt kan alléén voor deze waarschuwingen gebruikt worden, en kan dus niet gebruikt worden om bijvoorbeeld mails in te zien.)

Tags: buienalarm, buien alarm, buienalarm en, buienalarm almere, buienalarm widget, buienalarm apk, buienalarm pc, en buienalarm, buienalarm.be, buien.

Recently changed in this version

Optimalisaties en kleine bugfixes


Comments and ratings for Buienalarm
 • (66 stars)

  by vierzuid on 22/09/2012

  het is een fijne app alleen en ik zal niet de eerste zijn die het vraagt waarom staat de temperatuur vast op 0 gr en in mijn geval is het altijd zonnig graag een reactie bvd.

 • (66 stars)

  by joseph mayanja on 21/10/2014

  Perfecte

 • (66 stars)

  by The High Life Is My Life on 16/10/2014

  Was eerst 1 van de handigste apps op mn telefoon maar heb em verwijderd omdat de batterij gewoon leeggezopen wordt... Zou eerst 5 ster gegeven hebben.

 • (66 stars)

  by Kilyan Wierema on 13/10/2014

  amazing app always look at it before I leave my house.

 • (66 stars)

  by Laurens Minerva on 10/10/2014

  Drains battery

 • (66 stars)

  by Amin Jalali on 09/10/2014

  Seeing so many comments in English makes me wonder why there is no option to have this great app in English? Also, would be good to have an option to put it to sleep from 9pm to 7am for example to save battery

 • (66 stars)

  by Michel van Kasteren on 08/10/2014

  Super app