Buienalarm

Buienalarm

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
Geen zin om zelf steeds de buienradar te checken? Buienalarm waarschuwt je voor naderende buien, gebaseerd op jouw eigen locatie of ingestelde locaties! Zo kun je bijvoorbeeld je was zorgeloos buiten laten hangen of op tijd schuilen in een tent op een festival voordat er geen plek meer is.

Buienalarm is verkozen tot de Nederlandse Android-app van 2011 door Androidworld.nl!

Versie 2.0 is een volledig vernieuwde versie van Buienalarm, met veranderingen zoals de volgende:
- Een volledig interactieve radarkaart waarmee je kunt inzoomen en bliksemsnel het verloop van de bewolking voor de komende twee uur kunt bekijken.
- Extra locaties instellen (maximaal 3).

Daarnaast vind je nu op www.buienalarm.nl nu ook een versie van Buienalarm voor je browser met dezelfde bekende grafiek!

Werkt in Nederland, België en delen van Duitsland.

(Let op: De app heeft toestemming nodig voor een ingesteld Google-account om neerslagwaarschuwingen te kunnen sturen. De toegang die Buienalarm krijgt kan alléén voor deze waarschuwingen gebruikt worden, en kan dus niet gebruikt worden om bijvoorbeeld mails in te zien.)

Tags: buienalarm, buien alarm, buienalarm en, buienalarm almere, buienalarm widget, buienalarm apk, buienalarm pc, buienalarm.be, en buienalarm, buien.

Recently changed in this version

- Verbinding met servers geoptimaliseerd
- Locatiebepaling is nu zuiniger geworden


Comments and ratings for Buienalarm
 • (66 stars)

  by vierzuid on 22/09/2012

  het is een fijne app alleen en ik zal niet de eerste zijn die het vraagt waarom staat de temperatuur vast op 0 gr en in mijn geval is het altijd zonnig graag een reactie bvd.

 • (66 stars)

  by Lamb OfGod on 14/09/2014

  Works good

 • (66 stars)

  by Peter Spuijman on 14/09/2014

  Does what it needs to do.

 • (66 stars)

  by Boris Breuer on 10/09/2014

  Sinds de laatste versie plaatst Buienalarm mappen met files met de naam "journal" in de beginmap van je SD kaart. Kreeg binnen 3 weken hiervoor meer dan duizend mappen erbij. Heb de app verwijderd.

 • (66 stars)

  by Jan-Willem Ruys on 09/09/2014

  I'll pay - remove the ads!

 • (66 stars)

  by carol zomerhuis on 07/09/2014

  Helaas zijn sinds een aantal maanden de bewegende wolken beelden met 3 of 4g meestal niet te zien. Heb deze app daarom weer verwijdert totdat dit probleem is opgelost.

 • (66 stars)

  by Christian Van Bijnen on 30/08/2014

  Nice software, but in a day without using my phone that much 66% of my battery was used on this app. I immediatly uninstalled it.