HR Vrijeme

HR Vrijeme

FREE

(3 stars)

(961)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
HR Vrijeme je aplikacija koja na jednostavan način prikazuje trenutne vremenske prilike i prognozu za dvadesetak gradova na području Hrvatske. Uz aplikaciju dostupan je i widget koji za odabrano mjesto prikazuje trenutno stanje i prognozu za nadolazeća dva dana.

NOVO: Mijenjanje boje widgeta!

Izvor svih podataka je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ - meteo.hr).

Važne napomene:
- Za neka mjesta DHMZ ne vrši mjerenja svaki sat (npr. mogu postojati mjerenja svaki puni sat od 7:00h do 15:00h i mjerenje u 20:00h), pa aplikacija prikazuje zadnje mjerenje.
- Mjerenje koje je izvršeno na puni sat može biti objavljeno na stranici DHMZ-a i do 45 minuta nakon tog termina.
- Izvor opće dnevne prognoze je ECMWF sedmodnevna prognoza, a detaljnije prognoze - trodnevna (Aladin) prognoza, stoga mogu postojati manje razlike između općeg i detaljnog prikaza za prva tri dana.

Upute za widget:
Widget se osvježuje pritiskom na ikonu trenutnog stanja (automatski se osvježava svakih sat vremena ili koliko je podešeno u postavkama). Pritiskom na neku od ikona prognoze pokreće se aplikacija.

Ako vaše mjesto nije na listi podržanih mjesta, probajte sa "HR Prognoza" aplikacijom.

Podržana mjesta:
- Bilogora
- Bjelovar
- Daruvar
- Dubrovnik
- Gospić
- Gradište-Županja
- Karlovac
- Knin
- Krapina
- Križevci
- Malinska-Krk
- Makarska
- Ogulin
- Osijek
- Pazin
- Ploče
- Rijeka
- Sisak
- Sl. Brod
- Split
- Šibenik
- Varaždin
- Zadar
- Zagreb Maksimir
- Zagreb Grič

Za bilokakve probleme ili zahtjeve molim da se javite na e-mail.

ključne riječi: vrijeme, hr, prognoza, Hrvatska, vremenska, DHMZ, meteo, info, aktualna, weather, Croatia, forecast, napoved, vremensko, stanje

Tags: vremenski widget, widgeti za vrijeme, vremenska prognoza za na hrvatskom, prognoza vremena na u, hr vrijeme widgeti, prognoza vremena, ecmwf weather, hr vrijeme, vigdeti za vrijeme, vremenska prognoza hr za.

Recently changed in this version

1.9.3
- dodatna poboljšanja na widgetu (progress spinner)
- ispravak bugova
1.9.2
- dodana mogućnost mijenjanja boje pozadine widgeta
- popravljene margine widgeta na nekim uređajima
- stabilniji widget
1.9.1
- ispravak bugova
1.9.0
- ispravak bugova
1.7
- dodan info dio aplikacije sa dhmz kartama i nekim twitter feedovima.


Comments and ratings for HR Vrijeme
 • (43 stars)

  by Tasha Rijeka on 21/06/2014

  Aplikacija je ok, ali widget najčešće vrti u prazno i traži vezu. Također widget ne pokreće apk. Nekad je to radilo, zašto više ne radi?

 • (43 stars)

  by Azriel Zagreb on 18/04/2014

  Ne znam otkud ova aplikacija "vuče" prognozu, ali u konačnici joj se točnost svodi samo na sljedeći dan. Namjerno neko vrijeme kompariram prognozu s meteo.hr i ove aplikacije, i jednostavno-ne štima! Recimo, sve postaje prijavljuju temperaturu za treći dan od 16 stupnjeva, ova baca 9! Uninstall...

 • (43 stars)

  by Nenad Krbavac on 20/03/2014

  na 4..2.1 widget nema updatea podataka spinner samo spina, spina i spina i na 2.3 mu treba ciganska godina da sam povuče podatak po uključenu telefona - mora se forsirano pokrenuti app da bi skinula podatke edit: na novom 4.2.2 telefonu app radi daleko, daleko bolje widget zna zakočiti ako se nešto radi s panelima no nisam primijetio refresh problem korigiram ocjenu

 • (43 stars)

  by Mafro mf on 11/02/2014

  Ne znam u kojem trenutku je išao update, mob to radi sam. Nebitno, widget je nakon toga izgubio svrhu, ne osvježava podatke. Ručno moram pokrenuti aplikaciju da to odradi. Automatska deinstalacija i ovakav osvrt su rezultat toga. Beskorisno u ovom stanju, ako nešto imam na početnom zaslonu, to mora raditi, sad samo vrti u prazno.

 • (43 stars)

  by Dominik Malekinusic on 03/02/2014

  Jednostavna svrsishodna aplikacija! Ali, otkad sam instalirao Nova launcher widget redovito krepava iz dana (ne osvjezava se nit se ista desava kada se stisne). Bilo bi odlicno kada bi se naslo rjesenje za to!

 • (43 stars)

  by Srećko Gašpar on 15/12/2013

  Najbolja prognoza hrvatske na marketu. Jednostavno i informativno.

 • (43 stars)

  by Ivana Tudor on 05/11/2013

  Radi solidno, ali se često dogodi da ne želi povući podatke, odnosno radi beskonačan update koji se ponekad može prekinuti ručno, a ponekad je potrebno čitav widget maknuti pa ga ponovo staviti.

More comments