Köpönyeg

Köpönyeg

FREE

(4 stars)

(6K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
A Köpönyeg Magyarország legszerethetőbb időjárási portálja - hosszú idő után az alkalmazásunk teljes ráncfelvarráson esett át. Célunk, hogy minél jobb és magasabb minőségű appot készítsünk, ezért számítunk a visszajelzésedre és igyekszünk minden felmerülő hibát a lehető leghamarabb kijavítani. :)

AKTUÁLIS ADATOK, ELŐREJELZÉSEK
A Köpönyeg alkalmazás 15 napos, illetve részletes 3 napos időjárás előrejelzést ad a hazai városokról, valamint 10 napos előrejelzést több mint 20 000 külföldi városról. A településeket kiválaszthatod adatbázisunkból, de GPS pozició alapján is meg tudjuk mondani, mire számíthatsz. Az aktuális és részletes adatoknál a légnyomás, páratartalom értékeket valamint a szélirányra és -erősségre vonatkozó információkat is megtekintheted.
A lokális adatok mellett naponta frissülő országos szöveges előrejelzésünket is figyelemmel követheted.

Extra: ha elfordítod a telefont, láthatod a megszokott 15 napos diagramunkat is!

ÉSZLELÉSEK
Nézd meg a térképen, hogy másoknál milyen idő van éppen és oszd meg te is másokkal az aktuális időjárást! Egy könnyen átlátható térképen követheted figyelemmel valós időben a felhasználók által beküldött adatokat, egy egyszerű és gyönyörű felületen pedig Te is beküldhetsz észleléseket valamint Facebookon és Twitteren is megoszthatod ismerőseiddel, hogy nálad éppen milyen idő van.

TÉRKÉPEK
Kövesd nyomon a felhők vándorlását az animált műhold- és radarképen! A jelenidő térkép segítségével az egész ország aktuális hőmérsékletének alakulását is láthatod.

WIDGETEK
Jelenleg 4 különböző widget közül választhatsz, amelyek mindig egy adott város aktuális adatait és előrejelzését mutatják. Hamarosan több, még színesebb widgettel jelentkezünk.

Tags: koponyeg.apk, koponyeg, köpönyeg apk letöltés, köpönyeg widget, köpönyeg logo, köpönyeg, köpönyeg letöltés, köpönyeg apk, koponyeg.hu apk, köpönyeg qr kód.

Recently changed in this version

A visszajelzéseket folyamatosan feldolgozzunk, törekszünk arra, hogy megfeleljük a felmerülő igényeknek. Várjuk további észrevételeiteket! :)

A 3.2 verzióban az alábbiak változtak:
- Ezentúl az Android alkalmazásban is lehet tetszőleges városra értesítési beállítást kérni
- Kiemelt időjárási esemény esetén, elérhető a Percről Percre értesítések mobilon is
- GPS problémák kerültek javításra
- Több telefonban nem megfelelően jelenet meg a menü
- Észlelés beküldése bekerült a GPS alapú városhoz


Comments and ratings for Köpönyeg
 • (66 stars)

  by OG Aero on 28/10/2014

  Poor appearance, less info in one page. The mobile web page better. Very drain battery!

 • (66 stars)

  by Péter Pajzs on 14/10/2014

  Meríti az akkumulátort, nagyon!

 • (66 stars)

  by Tamás Attila on 11/09/2014

  Good weather

 • (66 stars)

  by Zoltan Keseru on 01/09/2014

  Great app, but poorly written :( I had to uninstall it as it constantly used a lot of cpu and made my phone (Nexus 5) slow.

 • (66 stars)

  by Kati Birta on 07/01/2014

  Települést nem lehet kiválasztani. HTC One V. Re: Okés, megvan. Valószínűleg elkényeztetett felhasználó vagyok, megszoktam hogy az appok saját menügombot ajánlanak fel és még nem kellett a HTC One V virtuális menügombját választani :). Így sikerült kiválasztani a települést. Egyébként nagyon tetszik a Köpenyeg oldala, a beépített Accuweathert leveri a pontosabb meteorológiai előrejelzésekkel.

 • (66 stars)

  by Judit Ildikó Stiber on 24/12/2013

  Nem is hasznaltam az appot. Widget frissites 12 orankent.. Megis az akksim 11%-t fogyasztotta..

 • (66 stars)

  by Király András on 17/12/2013

  Kicsit csúnyácska, de a miénk!

More comments