MeteoInfo

MeteoInfo

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Samurai Digital

Ako niste osoba koja uvijek sa sobom nosi kišobran, kabanicu, šešir, sunčane naočale... i uvijek vas iznenadi promjena vremena, jako sunce ili pljusak – onda je vrijeme da preuzmete Meteo Info aplikaciju!
S Meteo Info aplikacijom uvijek ćete biti spremni na sve vremenske prilike. Nećete više doći na važan sastanak pokisli do kosti ili izbjegavati sunce jer ste zaboravili sunčane naočale.
Za Android korisnike razvili smo posebnu aplikaciju s modernim, grafičkim prikazom vremenske prognoze uz koju ćete moći provjeriti kakvo vas vrijeme očekuje bilo kada, bilo gdje! Meteo Info pruža detaljne podatke za preko 90 gradova u Hrvatskoj, a jednom kad je počnete koristiti neće vam biti jasno kako ste tako dugo mogli bez ovakve aplikacije!

Tags: meteoinfo, pljusakcom.

Recently changed in this version

Minor changes


Comments and ratings for MeteoInfo
 • (61 stars)

  by Ella B on 25/08/2013

  aplikacija je sasvim ok.nista ne steka.cak ni nakon update-a.nekuzim sta svi pricaju al je sve sasvim normalno.

 • (61 stars)

  by A Google User on 07/11/2012

  Ajde sto nije radila na ICSu prije, na drugom telefonu s gingerbreadom je. Imala je apka nekih mana no dalo se s njima zivjeti i nadati se poboljsanjima s vremenom. Sad, nakon updatea ne radi i dalje na ICSu a ovdje gdje radi je neupotrebljiva zbog preagr

 • (61 stars)

  by Marijana on 16/06/2012

  Ne će je ni pokrenuti...

 • (61 stars)

  by Arynex on 15/06/2012

  Ne samo da se nakon zadnjeg updatea uopce ne pokrece, nego ovi oglasi se ne mogu nikako svrstati pod kategoriju "minor change"

 • (61 stars)

  by Trax on 14/06/2012

  Nisam ni znao zasto dok drugi nisu naveli, ali na galaxy s+ ova kenja uopce vise ne radi! programeri su vam za momentalni otkaz. Dati van aplikaciju koja ne radi, bez obzira na razloge... Ko nezna, ima jedna poprilicno tocna aplikacija - accuweather pa to

 • (61 stars)

  by lana on 13/06/2012

  Nece vise ni raditi!!! Novi update fail...

 • (61 stars)

  by Robert on 12/06/2012

  Aplikacija ne radi