FREE DOWNLOAD

TAVIHAR Widget

  • SEARCH TYPE
  TAVIHAR Widget icon

  TAVIHAR Widget

  by: 149 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  A Magyarország hajózható tavainak viharveszélyeiről tájékoztató, honlapunkon is folyamatosan követhető program mobil eszközökön is futtatható változatát készítették el a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület fejlesztői.

  A többször módosított 46/2001. (XII. 27) BM rendelet alapján a Balatonon, a Velencei-tavon, a Tisza-tavon és a Fertő tavon minden év április elsejétől október harmincegyedikéig vihar-előrejelző és viharjelző szolgálat működik.

  A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület által felügyelt és működtetett rendszer a főigazgatóság és az érintett megyei igazgatóságok honlapjain keresztül is tájékoztat a tavak aktuális viharhelyzetéről.

  A vízen és víz mellett dolgozók, sportolók, pihenők és a környéken élők gyorsabb és hatékonyabb informálása érdekében készült a „TAVIHAR” elnevezésű, mobil eszközökön használható Widget alkalmazás.

  Az ingyenesen letölthető program béta verzió, jelenleg Android alapú okos-telefonokra és tabletekre optimalizált.
  A kismértékű adatforgalmat igénylő alkalmazás futtatásához, megjeleníthető adatainak frissüléséhez folyamatos internetkapcsolat szükséges.

  Az alkalmazással kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az fejlesztes@rsoe.hu e-mail címen várjuk.

  Tags: viharjelző , widget

  Users review

  from 149 reviews

  "Great"

  8.4