Vrijeme:BiH

Vrijeme:BiH

FREE

(5 stars)

(95)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Vrijeme:BiH omogućava pregled vremenske prognoze za sve gradove i naselja u Bosni i Hercegovini, te i za ostale zemlje svijeta.

#1 - TOP BESPLATNA aplikacija za vremensku prognozu na Google Play marketu.

Aplikacija je namijenjena za sve one koji žele na najlakši način saznati informacije o vremenu, te ne brinuti o tome kada i kako se podaci osvježavaju, ili pak samo žele pročitati dnevni izvještaj Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Mogućnost dodavanja widgeta-a na glavni zaslon, omogućava lakši pregled trenutnog stanja vremena. Aplikacija sadrži mapu Bosne i Hercegovine koja daje uvid na trenutno stanje vremena, te i na stanje za naredna 3 dana. Prelaskom prsta preko ekrana mijenjat će se prikaz lokacije spremljenje u bazi podataka, te tako i njihovi podaci o vremenu. Vašu lokaciju možete ili naći putem tražilice u samoj aplikaciji ili to učiniti putem GPS-a ili mrežnih usluga za određivanje lokacije. Ukoliko ne želite svaki put ručno osvježavati podatke o vremenu, aplikacija će to uraditi za Vas, za željeni interval osvježavanja.

Uskoro slijedi update sa dodatnim mogućnostima kao što su pregled stanja vremena za željeni dio dana (svaka 3 sata), detaljniji izvještaji o vremenu itd, te ispravljenim bug-ovima.

Za sve Vaše prijedloge ili eventualne poteškoće prilikom korištenja aplikacije, možete me kontaktirati putem mail-a, tako da zajedno poboljšamo i unaprijedimo ovu aplikaciju. Hvala na podršci!

Aplikacija učestvuje u m:tel-ovom konkursu Android liga 2.

Tags: vrijeme bih, vremenska prognoza za gradove i sela u bosni i hercegovini za 10 dana, vremenska prognoza bih aplikacija, vrijeme u bih, aplikacije za vremensku prognozu za bih, skidanjevremenskeprognozezabih, vremenska prognoza wallpaper bih, wetter bih, vrijeme stars, skinuti aplikaciju za vremensku prognozu bih.

Recently changed in this version

Prvo izdanje


Comments and ratings for Vrijeme:BiH

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!