Vrijeme:BiH

Vrijeme:BiH

FREE

(5 stars)

(95)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Vrijeme:BiH omogućava pregled vremenske prognoze za sve gradove i naselja u Bosni i Hercegovini, te i za ostale zemlje svijeta.

#1 - TOP BESPLATNA aplikacija za vremensku prognozu na Google Play marketu.

Aplikacija je namijenjena za sve one koji žele na najlakši način saznati informacije o vremenu, te ne brinuti o tome kada i kako se podaci osvježavaju, ili pak samo žele pročitati dnevni izvještaj Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Mogućnost dodavanja widgeta-a na glavni zaslon, omogućava lakši pregled trenutnog stanja vremena. Aplikacija sadrži mapu Bosne i Hercegovine koja daje uvid na trenutno stanje vremena, te i na stanje za naredna 3 dana. Prelaskom prsta preko ekrana mijenjat će se prikaz lokacije spremljenje u bazi podataka, te tako i njihovi podaci o vremenu. Vašu lokaciju možete ili naći putem tražilice u samoj aplikaciji ili to učiniti putem GPS-a ili mrežnih usluga za određivanje lokacije. Ukoliko ne želite svaki put ručno osvježavati podatke o vremenu, aplikacija će to uraditi za Vas, za željeni interval osvježavanja.

Uskoro slijedi update sa dodatnim mogućnostima kao što su pregled stanja vremena za željeni dio dana (svaka 3 sata), detaljniji izvještaji o vremenu itd, te ispravljenim bug-ovima.

Za sve Vaše prijedloge ili eventualne poteškoće prilikom korištenja aplikacije, možete me kontaktirati putem mail-a, tako da zajedno poboljšamo i unaprijedimo ovu aplikaciju. Hvala na podršci!

Aplikacija učestvuje u m:tel-ovom konkursu Android liga 2.

Tags: vrijeme bih, vremenska prognoza za gradove i sela u bosni i hercegovini za 10 dana, vremenska prognoza bih aplikacija, free.vrijeme bh, vrijemebih, bh aplikacije za, wallpaper sa prognozom vremena iz bosne i hercegovine, vrijeme u bih, aplikacije za vremensku prognozu za bih, skidanjevremenskeprognozezabih.

Recently changed in this version

Prvo izdanje


Comments and ratings for Vrijeme:BiH

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!