Weer

Weer

FREE

(2 stars)

(57)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Detailed weather from Dutch weather stations. Content is in Dutch so...

Weer App biedt ieder moment van de dag alle mogelijke informatie over onder meer wind, temperatuur, neerslag, zicht en buien voor elke locatie in Nederland. De gratis app maakt gebruik van de officiële KNMI-meetgegevens afkomstig van ruim 50 weerstations in & om Nederland, met een vooruitblik van 7 dagen. Je ontvangt meldingen bij speciale weersomstandigheden.

Hoe gebruik je deze app?

Dankzij de ingebouwde GPS krijg je de actuele informatie van het dichtstbijzijnde weerstation. Je kunt een ander weerstation selecteren om te zien hoe het weer elders in het land is. In een oogopslag zie je hoeveel én hoelang het op een bepaalde plek geregend heeft en verschuif je de tijd om het verloop van de buien in de afgelopen uren te zien. Bekijk bovendien de buien, weerkaarten en verwachting voor de komende week. Handig om in de ochtend te bepalen welke outfit geschikt is, of je files kunt verwachten door mist of regen, of om vóór vertrek te checken of het glad kan zijn buiten.

Updates en support

Volg WeerApp via Facebook en op Twitter. Zo krijg je het laatste nieuws over de app en een snelle reactie op vragen en opmerkingen. Zelfs bekende weermannen blijven zo op de hoogte!

Tags: weerstation, script weerkaart.

Recently changed in this version

- Nu met 7-daagse weersverwachting in gratis versie
- (Unieke 14-daagse verwachting in Weer Pro)
- (Verwachting per 3 uurs interval voor vandaag in Weer Pro)


Comments and ratings for Weer
  • (34 stars)

    by T.K. Kepa on 28/06/2013

    Zelf heb ik nog geen weerapp gevonden die echt goed werkt. Deze is echter nog een tandje slechter in mijn beleving. Galaxy SIII