AptDev - Logo

AptDev

Apps:

Download Kerko ne Kur'an Kerko ne Kur'an icon
Kerko ne Kur'an

Ky aplikacion është krijuar me qëllim për t'ua lehtësuar të gjithë të interesuarve kuptimin dhe mësimin e Kur'anit, shpjegimin dhe interpretimin e rregullave, sureve dhe temave të ndryshme rreth jetës në Kur'an, aplikacioni është krijuar në 4 gjuhë: Shqip, Anglisht, Turqisht, Gjermanisht * Nuk ka reklama! Përdorimi Në menynë kryesore…

Free 165 9.6

9.6 Users
rating
Download SOFTWARE FREEDOM KOSOVA 2014 SOFTWARE FREEDOM KOSOVA 2014 icon
SOFTWARE FREEDOM KOSOVA 2014

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental non-profit organization established in 2009 in order to support, promote and develop Free and Open Source Software and Knowledge in Kosovo. SFK (Software Freedom Kosova Conference) is the biggest annual nonprofit conference in Kosovo and Balkans established to promote software fr…

Free 12 8.8

8.8 Users
rating

Summary:

AptDev has 2 apps available in Google Play.

AptDev first app (Kerko ne Kur'an) was published 2 years ago and the last one (SOFTWARE FREEDOM KOSOVA 2014) was published 2 years ago .

Android total downloads for AptDev apps sum 10100 (the most downloaded Kerko ne Kur'an for Android).

The average users' rating for AptDev apps is 4.60/5.

Google Play categories distribution:

  • -2 apps in the category Education