AXIS

 • Orthodox Calendar Lite

  (59)

  (6)


  FREE

  Добредојдовте во мобилната апликација Православен Календар. Овде може да најдете сѐ што ви е потребно за исполнување на вашето духовно секојдневие. Прочитајте за денешниот празник, прочитајте ги утринските молитви или десетте Божји заповеди. Проверете кога е Велигден во тековната година, или пак...

 • Orthodox Calendar

  $4.99

  Добредојдовте во мобилната апликација Православен Календар. Овде може да најдете сѐ што ви е потребно за исполнување на вашето духовно секојдневие. Прочитајте за денешниот празник, зачувајте ги вашите најважни празници во личната агенда, прочитајте ги утринските молитви или десетте Божји...

 • Dive Plan

  (72)

  (2)


  $4.99

  Scuba Dive Planner is a digital decompression table, made using general public information, most compatible with PADI diving tables, but it is comparable with most of the current diving organizations and their dive tables. Recreational dive planners are decompression tables in which non-stop time...

 • Dive Plan Lite

  (22)

  (10)


  FREE

  Scuba Dive Planner is a digital decompression table, made using general public information, most compatible with PADI diving tables, but it is comparable with most of the current diving organizations and their dive tables. Recreational dive planners are decompression tables in which non-stop time...

 • Are you this developer?