• SEARCH TYPE

  CLT-UFA NL

  Apps:

  Download The Voice Kids The Voice Kids icon
  The Voice Kids

  Dankzij The Voice Kids app hoef jij dit seizoen helemaal niks te missen! Mike en Jamai houden jou ook dit seizoen op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de talenten en coaches. Nieuw dit jaar is Mike's Guitar Rush! Oefen de hele week om tijdens de uitzending op vrijdag uit te blinken en de batterij van Mike volledig op te laden! Download de gra…

  Free 2.2K 6.8

  6.8 Users
  rating
  Download RTL Telekids RTL Telekids icon
  RTL Telekids

  Met de RTL Telekids App kijk je al je favoriete RTL Telekids programma's terug waar en wanneer je maar wilt. RTL Telekids is de vrolijkste kinderzender van Nederland. Veel plezier met deze RTL Telekids App!

  Free 1.6K 7.6

  7.6 Users
  rating
  Download GTST Quiz GTST Quiz icon
  GTST Quiz

  Weet jij alles van Goede Tijden, Slechte Tijden? De GTST Quiz test jouw kennis! Speel tegen je vrienden of tegen een willekeurige tegenstander. Jij en je tegenstander krijgen tijdens het spel dezelfde vragen over GTST voorgelegd. Heb jij de meeste vragen goed, dan win jij het duel. Bovendien maak je elke maand kans op te gekke prijzen als je meedo…

  Free 1.5K 7.4

  7.4 Users
  rating
  Download Matchwinner RTL 7 Matchwinner RTL 7 icon
  Matchwinner RTL 7

  Speel mee met dé voetbalquiz van Nederland: Matchwinner! Elke dag 11 voetbalvragen en elke dag een ander thema. Ben jij de grootste voetbalkenner van je vrienden, clubgenoten of medesupporters van je favoriete Nederlandse club? Verdien alle badges en versla ze met Matchwinner!

  Free 754 5.8

  5.8 Users
  rating
  Download TVOH Studiopubliek TVOH Studiopubliek icon
  TVOH Studiopubliek

  Een specifieke app voor het studiopubliek om hun talentenvoorkeur kenbaar te maken aan het publiek en de coaches.

  Free 94 4.2

  4.2 Users
  rating
  Download Couverts Dashboard Couverts Dashboard icon
  Couverts Dashboard

  Met het Couverts Dashboard heb je als restaurateur onderweg altijd controle over je reserveringen. De app laat in één oogopslag al je reserveringen zien, inclusief reserveringsdetails zoals aanvangstijden en contactgegevens. Deze app is exclusief toegankelijk voor restaurants die gebruik maken van het Couverts reserveringssysteem.

  Free 39 7.6

  7.6 Users
  rating