ErionCuni

 • FolMeMua

  (16)

  (5)


  FREE

  An application dedicated to the people with limited capacity The system helps the people with limited capacity do communicate with other people or the world envoirment using a smartphone. In this case the system interact like a link between the person and the evoirment. On this Alpha version...

 • Gjurmo Pako

  (80)

  (7)


  FREE

  U lodhet duke kerkuar informacion ne poste per vendodhjen e pakos tuaj? Zgjidhja me komode vjen nga Gjurmo Pako. Gjurmo Pako, eshte nje aplikacion qe ju ndihmon te ndiqni vendodhjen e pakos tuaj vetem me nje klikim. Me ane te kodit qe ju jepet nga derguesi, juve informoheni ne kohe reale se ku...

 • SmartPlayer

  (50)

  (14)


  FREE

  A simple player brought to you ,for just doing what s a player do,play yout prefered songs.

 • Urban

  (45)

  (28)


  FREE

  Tashme Urban.Al me nje aplikacion te dedikuar per te sjelle informacionet e fundit ne smartphonin tuaj android. Informacione dhe te reja nga teknologjia, sporti, moda, kuriozitete, keshilla shendeti, receta gatimi e shume te tjera. Vizitoni: www.urban.al

 • LajmeShqipDroid

  (32)

  (17)


  FREE

  LajmeShqipDroid ,simple rss reader in Albanian Language. -Read News from Albania & World. -Share News to Facebook,Twitter and Email. LajmeShqipDroid,nje lexues rss i thjeshte ne gjuhen Shqipe. -Mundesi Share ne Facebook,Twitter dhe Email.

 • Are you this developer?