Marko Churlinoski

 • Авто Магазин - АМ

  (80)

  (1)


  FREE

  Апликација која ви овозможува најбрз пристап до последните автомобилски новости објавени на сајтот на "Авто Магазин". Овозможува real time нотификации со последно објавените новитети, селектирање на омилени постови, како и следење и читање само не најновите и не прочитаните...

 • FootTackt

  FREE

  Апликација која ќе ви помогне во исцртвуање на тактики за фудбал. Истите веќе исцртани тактики, можите да ги снимите и пофторно да ги прикажиувате. Можите да исцртате ваши играчи и противнички играчи (црвена и сина боја) со само едно притискање на е кранот, како и нивното движење со влечење на...

 • Најди TAXI

  FREE

  Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање...

 • Are you this developer?