• SEARCH TYPE

  Segment Interactieve Media B.V.

  Apps:

  Download Stedin Stedin icon
  Stedin

  Officiële app van netbeheerder Stedin met algemene informatie, het laatste nieuws en actuele info over grotere stroomstoringen, gasstoringen, gaslekken in Zuid-Holland, Utrecht, Kennemerland, Amstelland, Noordoost Friesland en Weert. Met deze gratis app bent u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Stedin heeft twee miljoen klanten, beheert du…

  Free 44 5.2

  5.2 Users
  rating
  Download Gemeente Súdwest-Fryslân Gemeente Súdwest-Fryslân icon
  Gemeente Súdwest-Fryslân

  Officiële app van de gemeente Súdwest-Fryslân met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen, toeristische informatie en het doorgeven van meldingen.

  Free 21 6.4

  6.4 Users
  rating
  Download Gemeente Twenterand Gemeente Twenterand icon
  Gemeente Twenterand

  Officiële app van de gemeente Twenterand met onder andere het laatste nieuws, openingstijden en contactgegevens. In de app vindt u informatie over afvalinzameling en wegwerkzaamheden. Ook kunt u met deze app makkelijk en snel een melding doorgeven.

  Free 18 6.4

  6.4 Users
  rating
  Download Gemeente Drimmelen Gemeente Drimmelen icon
  Gemeente Drimmelen

  Officiële app van de gemeente Drimmelen, met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie.

  Free 16 6.2

  6.2 Users
  rating
  Download Gemeente Hollands Kroon Gemeente Hollands Kroon icon
  Gemeente Hollands Kroon

  Officiële app van gemeente Hollands Kroon met onder andere het laatste nieuws, wegwerkzaamheden, evenementen en het meldpunt.

  Free 17 5.8

  5.8 Users
  rating
  Download Gemeente Bunschoten Gemeente Bunschoten icon
  Gemeente Bunschoten

  Officiële app van de gemeente Bunschoten. Met onder andere het laatste nieuws, snel herstel melding, evenementen en ophaalschema huisvuil.

  Free 11 8.8

  8.8 Users
  rating
  Download Gemeente Zeewolde Gemeente Zeewolde icon
  Gemeente Zeewolde

  Officiële app van gemeente Zeewolde met onder andere het laatste nieuws, informatie over openingstijden en afval en contactinformatie.

  Free 10 6.6

  6.6 Users
  rating
  Download Gemeente De Wolden Gemeente De Wolden icon
  Gemeente De Wolden

  Officiële app van de gemeente De Wolden met onder andere het laatste nieuws, openingstijden en contactgegevens. In de app vindt u informatie over afvalinzameling en wegwerkzaamheden. Bovendien kunt u met de app makkelijk en snel een melding maken. actief en betrokken, De Wolden

  Free 6 5.4

  5.4 Users
  rating
  Download Gemeente Goeree-Overflakkee Gemeente Goeree-Overflakkee icon
  Gemeente Goeree-Overflakkee

  Officiële app van de gemeente Goeree-Overflakkee met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie.

  Free 10 6.2

  6.2 Users
  rating