Segment Interactieve Media B.V.

Apps:

Download Stedin Stedin icon
Stedin

Officiële app van netbeheerder Stedin met algemene informatie, het laatste nieuws en actuele info over grotere stroomstoringen, gasstoringen, gaslekken in Zuid-Holland, Utrecht, Kennemerland, Amstelland, Noordoost Friesland en Weert. Met deze gratis app bent u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Stedin heeft twee miljoen klanten, beheert du…

Free 44 5.2

5.2 Users
rating
Download De Fryske Marren De Fryske Marren icon
De Fryske Marren

Officiële app van gemeente De Fryske Marren. In onze app leest u het laatste nieuws van de gemeente en bekendmakingen (vergunningen etc.) in uw buurt. U kunt ook een melding openbare ruimte doen en kijken wie er in het bestuur zitten. En meer!

Free 35 6

6 Users
rating
Download Gemeente Lansingerland Gemeente Lansingerland icon
Gemeente Lansingerland

Officiële app van de gemeente Lansingerland. In deze app vindt u onder andere het laatste nieuws, onze openingstijden en contactgegevens en recreatie-informatie van onze gemeente. Ook kunt u via de app een melding doen over bijvoorbeeld een kapotte stoeptegel, een gat in de weg, overlast en dergelijke. Wij houden u op de hoogte van de status van u…

Free 27 6.2

6.2 Users
rating
Download Gemeente Súdwest-Fryslân Gemeente Súdwest-Fryslân icon
Gemeente Súdwest-Fryslân

Officiële app van de gemeente Súdwest-Fryslân met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen, toeristische informatie en het doorgeven van meldingen.

Free 21 6.4

6.4 Users
rating
Download Gemeente Twenterand Gemeente Twenterand icon
Gemeente Twenterand

Officiële app van de gemeente Twenterand met onder andere het laatste nieuws, openingstijden en contactgegevens. In de app vindt u informatie over afvalinzameling en wegwerkzaamheden. Ook kunt u met deze app makkelijk en snel een melding doorgeven.

Free 18 6.4

6.4 Users
rating
Download Gemeente Drimmelen Gemeente Drimmelen icon
Gemeente Drimmelen

Officiële app van de gemeente Drimmelen, met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie.

Free 16 6.2

6.2 Users
rating
Download Gemeente Hollands Kroon Gemeente Hollands Kroon icon
Gemeente Hollands Kroon

Officiële app van gemeente Hollands Kroon met onder andere het laatste nieuws, wegwerkzaamheden, evenementen en het meldpunt.

Free 17 5.8

5.8 Users
rating
Download Gemeente Bunschoten Gemeente Bunschoten icon
Gemeente Bunschoten

Officiële app van de gemeente Bunschoten. Met onder andere het laatste nieuws, snel herstel melding, evenementen en ophaalschema huisvuil.

Free 11 8.8

8.8 Users
rating
Download Gemeente Oud-Beijerland Gemeente Oud-Beijerland icon
Gemeente Oud-Beijerland

Officiële app van gemeente Oud-Beijerland met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie. Op uw telefoon vindt u de applicatie terug onder de naam MijnOBL.

Free 10 8.6

8.6 Users
rating
Download Gemeente Dronten Gemeente Dronten icon
Gemeente Dronten

Officiële app van de gemeente Dronten, met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie.

Free 14 4.6

4.6 Users
rating