Segment Interactieve Media B.V. - Logo

Segment Interactieve Media B.V.

Apps:

Download Stedin Stedin icon
Stedin

Officiële app van netbeheerder Stedin met algemene informatie, het laatste nieuws en actuele info over grotere stroomstoringen, gasstoringen, gaslekken in Zuid-Holland, Utrecht, Kennemerland, Amstelland, Noordoost Friesland en Weert. Met deze gratis app bent u altijd op de hoogte van onze activiteiten. Stedin heeft twee miljoen klanten, beheert du…

Free 38 5.6

5.6 Users
rating
Download De Fryske Marren De Fryske Marren icon
De Fryske Marren

Officiële app van gemeente De Fryske Marren. In onze app leest u het laatste nieuws van de gemeente en bekendmakingen (vergunningen etc.) in uw buurt. U kunt ook een melding openbare ruimte doen en kijken wie er in het bestuur zitten. En meer!

Free 29 5.8

5.8 Users
rating
Download Gemeente Lansingerland Gemeente Lansingerland icon
Gemeente Lansingerland

Officiële app van de gemeente Lansingerland. In deze app vindt u onder andere het laatste nieuws, onze openingstijden en contactgegevens en recreatie-informatie van onze gemeente. Ook kunt u via de app een melding doen over bijvoorbeeld een kapotte stoeptegel, een gat in de weg, overlast en dergelijke. Wij houden u op de hoogte van de status van u…

Free 26 6.2

6.2 Users
rating
Download Gemeente Zoetermeer Gemeente Zoetermeer icon
Gemeente Zoetermeer

Officiële app van gemeente Zoetermeer, met onder andere contact en openingstijden, nieuws- en twitterberichten, informatie over actuele onderwerpen en informatie handig voor onderweg.

Free 25 6.2

6.2 Users
rating
Download Gemeente Súdwest-Fryslân Gemeente Súdwest-Fryslân icon
Gemeente Súdwest-Fryslân

Officiële app van de gemeente Súdwest-Fryslân met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen, toeristische informatie en het doorgeven van meldingen.

Free 20 6.4

6.4 Users
rating
Download Gemeente Twenterand Gemeente Twenterand icon
Gemeente Twenterand

Officiële app van de gemeente Twenterand met onder andere het laatste nieuws, openingstijden en contactgegevens. In de app vindt u informatie over afvalinzameling en wegwerkzaamheden. Ook kunt u met deze app makkelijk en snel een melding doorgeven.

Free 18 6.4

6.4 Users
rating
Download Gemeente Drimmelen Gemeente Drimmelen icon
Gemeente Drimmelen

Officiële app van de gemeente Drimmelen, met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie.

Free 16 6.2

6.2 Users
rating
Download Gemeente Hollands Kroon Gemeente Hollands Kroon icon
Gemeente Hollands Kroon

Officiële app van gemeente Hollands Kroon met onder andere het laatste nieuws, wegwerkzaamheden, evenementen en het meldpunt.

Free 16 6

6 Users
rating
Download Gemeente Oud-Beijerland Gemeente Oud-Beijerland icon
Gemeente Oud-Beijerland

Officiële app van gemeente Oud-Beijerland met onder andere het laatste nieuws, vacatures, evenementen en toeristische informatie. Op uw telefoon vindt u de applicatie terug onder de naam MijnOBL.

Free 10 8.6

8.6 Users
rating
Download Gemeente Bunschoten Gemeente Bunschoten icon
Gemeente Bunschoten

Officiële app van de gemeente Bunschoten. Met onder andere het laatste nieuws, snel herstel melding, evenementen en ophaalschema huisvuil.

Free 9 8.4

8.4 Users
rating

Summary:

Segment Interactieve Media B.V. has 42 apps available and 2 deleted apps in Google Play.

Segment Interactieve Media B.V. first app (Gemeente Lansingerland) was published 4 years ago and the last one (Gemeente Delfzijl) was published 3 weeks ago .

Android total downloads for Segment Interactieve Media B.V. apps sum 25461 (the most downloaded Gemeente Lansingerland for Android).

The average users' rating for Segment Interactieve Media B.V. apps is 3.08/5.

Google Play categories distribution:

  • -2 apps in the category Business
  • -1 apps in the category Communication
  • -1 apps in the category Sports
  • -40 apps in the category Travel & Local