Tanja Angelova

 • MyBank Macedonia

  MyBank Macedonia

  (66)

  (118)


  FREE

  Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија. Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се...

 • Are you this developer?