FREE DOWNLOAD

Test din markedsværdi

  • SEARCH TYPE
  Test din markedsværdi icon

  Test din markedsværdi

  by: CompanYoung 1 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Skal din karriere starte i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma? Kom svaret ét skridt nærmere med 'test din markedsværdi’. I Deloittes markedsværditest får du mulighed for at teste og udfordre din og dine venners viden gennem nogle af de faglige og personlige spørgsmål, som du vil stå overfor som revisortrainee i Deloitte.
  Spillet er selvfølgelig kun for sjov, men forhåbentligt vækker det lidt nysgerrighed hos dig – og du vil muligvis også blive lidt klogere.

  I hvert spil vil du blive stillet fem spørgsmål, hvorefter dine svar vil danne grundlag for en beregning af din markedsværdi. Hvert spil består af 4 faglige og 1 personligt spørgsmål, som relaterer sig til jobbet som revisortrainee i Deloitte. De faglige spørgsmål har alle ét korrekt svar, og kun det korrekte svar giver point. De personlige spørgsmål giver alle point, men jo tættere dit svar er på Deloitte's kultur og værdier, desto flere point får du.

  Din markedsværdi kan øges ved 1) at spille flere spil og 2) ved at invitere dine venner til at spille og vinde dysten mod dem. Samtidig falder din markedsværdi, hvis du svarer forkert eller taber en dyst. Din markedsværdi vil således udvikle sig over tid.

  De i applikationen anførte oplysninger, beregninger, konklusioner og anbefalinger er kun beregnet til oplysende formål. Brug af applikationen kan ikke erstatte konkrete rekrutterings og ansøgningsprocedurer, som tager højde for specifikke forhold for hver kandidat. Spilresultater kan derfor ikke danne grundlag for en garanteret ansættelse i Deloitte. Deloitte er ikke ansvarlig for fejl eller unøjagtigheder i de anførte oplysninger, beregninger, konklusioner og anbefalinger. Deloitte kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tab eller følgeskader. Eventuelle tvister, der måtte opstå på baggrund af eller i forbindelse med anvendelse af de anførte oplysningerne, beregninger, konklusioner og anbefalinger, skal afgøres på baggrund af dansk ret og kan udelukkende indbringes for danske domstole.

  Tags: anpartsselskab markedsværdi

  Users review

  from 1 reviews

  "Poor"

  2