Μπάλα 2012 - (Mpala)

Μπάλα 2012 - (Mpala)

FREE

(4 stars)

(380)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Μπάλα 2012 - (Mpala) for Android screenshot
View bigger - Μπάλα 2012 - (Mpala) for Android screenshot
View bigger - Μπάλα 2012 - (Mpala) for Android screenshot
Είναι γνωστό ότι όλοι οι Έλληνες λατρεύουμε το ποδόσφαιρο καθώς και τα παιχνίδια ερωτήσεων. Η εφαρμογή αυτή λοιπόν έχει ως σκοπό να σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε πόσο ενημερωμένοι είστε για το αγαπημένο σας άθλημα καθώς και να έρθετε αντιμέτωποι με τους υπόλοιπους παίχτες μιας και διαθέτει online πίνακα σκορ, ατομικό και ομαδικό!! Διαλέξτε την αγαπημένη σας ομάδα και ανεβάστε την στα ύψη! Επίσης μπορείτε να ακούσετε τους ύμνους των ομάδων (απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ) καθώς και να στείλετε τις δικές σας ερωτήσεις οι οποίες θα προστεθούν σε επόμενες ενημερώσεις. Drymvizion@gmail.com για οποιαδήποτε παρατήρηση η πρόταση. Ας ξεκινήσει το μάτς!

* Επιλέγοντας μια ομάδα, στο live score στο όνομα σας εμφανίζεται δίπλα και η ομάδα που υποστηρίζετε καθώς και προστίθονται οι πόντοι σας στους συνολικούς πόντους της ομάδας στην καρτέλα "Top Ομάδες". Πατάτε στο "Καμία" εάν η ομάδα σας δεν συμπεριλαμβάνετε στην λίστα. Ίσως αργότερα να προστεθούν κι άλλες.

Tags: εφαρμογες 2012, mpala 2012, olympiakoswallpapers2012, μπαλα games, μπαλα 2012 game, logos guiz λυσεις, μπαλα 2012 free games, κατεβασμα μπαλας 2012, olympiakos wallpapers 2012, ποδόσφαιρο πίνακας σκορ.

Recently changed in this version

* Βελτιστοποίηση του κώδικα, έτσι ώστε οι 3 απαντήσεις να μπερδεύονται και να μη βρίσκεται η σωστή πάντα στην ίδια θέση


Comments and ratings for Μπάλα 2012 - (Mpala)

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!