Бесилка - Македонската игра

Бесилка - Македонската игра

FREE

(4 stars)

(852)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

Бесилка - Македонска игра
Hangman in Macedonian

Tags: besilka na makedonski, besilka igra na makedonski, besilka igra, igra besilka, makedonska besilka, makedonska besilka igra, besilka, tool kid igri, бесилка игра, besilka na makedonski jazik.

Comments and ratings for Бесилка - Македонската игра
 • (61 stars)

  by elena radevska on 22/12/2014

  Поглупави зборови не сте можеле да понудите.Не,не.

 • (61 stars)

  by DieHard Lg on 16/12/2014

  ebati sranjeto

 • (61 stars)

  by M0lnja Production on 13/12/2014

  gluposti da vi ebam plemeto da vi go naebam odete ubijte se

 • (61 stars)

  by ivan jovanovski on 08/12/2014

  Igrava e zver mnogu ja sakam 5 od mene

 • (61 stars)

  by Bojan Mitrev on 05/12/2014

  Top igra super e igrata

 • (61 stars)

  by Dimitar Ristov on 04/12/2014

  Nekoj zborove nemat vrska

 • (61 stars)

  by zoran hristov on 01/12/2014

  NE JA INSTALIRAJ KE SE ZAEBAS

More comments