Besilka

Besilka

FREE

(3 stars)

(66)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Application is only in Macedonian language. Бесилка - играчот треба да го погоди зборот за што пократко време со што помалку грешки. За играње е потребна интернет врска и креирање кориснички профил. Играта е потполно македонска, со македонски зборови. Предлагање на нови зборови од играчите. Онлајн рекорди од сите играчи.

Tags: besilka igra, igra besilka, besilka, besilka igri, besiljka igrica, бесилка игра, igri besilka, igri so besilka, igre besilka, бесилка на македонски.

Screenshots Besilka
View bigger - Besilka for Android screenshot
View bigger - Besilka for Android screenshot
Comments and ratings for Besilka

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!