Vari njeri - Loja shqiptar

Vari njeri - Loja shqiptar

FREE

(2 stars)

(361)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.

Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!

Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.
Ju mund të luajnë në metro, në shkollë, në zyrë.
Kjo është një lojë funny, dhe kjo është një lojë e lehtë. Dhe kjo është një lojë falas.

Ka 3 nivelet e vështirësisë: Easy, të mesme, e vështirë.
Loja përfshin një tavolinë rezultatin. Pra, të përpiqet të bëjë rezultatin më të lartë të mundshme.
Kjo lojë falas është shumë i varur dhe ju gjithmonë do të ketë fjalë të reja të mendoj: 10.000 fjalë!

Vari njeri - Loja shqiptar
Hangman in Albanian

Tags: loja shqip, vari njeri loje shqiptare, njeriu i varur games, vari njeri game, vari njeriu shqip .com, vari njeri games.

Comments and ratings for Vari njeri - Loja shqiptar
 • (37 stars)

  by Altin Ibrahimi on 31/12/2014

  my favirita game

 • (37 stars)

  by alban sharka on 14/12/2014

  Loje per te shtyre kohen

 • (37 stars)

  by fisnik THAQI on 04/12/2014

  Nuk me duket qe eshte perkthyer si duhet

 • (37 stars)

  by Arjon Saliaj on 01/12/2014

  Ca loje eshte kjo halla shqiptarce hahaha

 • (37 stars)

  by Ridi Caka on 08/08/2014

  Loje per te shtyre kohen kur merzitesh

 • (37 stars)

  by sali idrizi on 09/07/2014

  Interesant

 • (37 stars)

  by Elvin Jaho on 07/07/2014

  I like it

More comments