Finki Birthday

Finki Birthday

50 - 100 downloads

Add this app to your lists
На локации значајни за едноготишната историја на ФИНКИ се распоредени логоата. Секое лого може да се земе доколку успеете да го видите (на растојание помало од 80 метри од локацијата). Секое лого содржи и упатство за наоѓање на следното лого, односно за неговата локација. Со логото може да се сликате и сликите да ги споделите на Facebok и/или Twitter. На локациите во Скопје се распоредени 9 логоа. Доколку успеете да соберете 5, ќе ви се појави ФИНКИ тортата со која исто така можете да се сликате и да ја споделувате.

Tags: finki logo, finki лого, taksena marka, taksena marka finki 50.

Screenshots Finki Birthday
View bigger - Finki Birthday for Android screenshot
View bigger - Finki Birthday for Android screenshot
Comments and ratings for Finki Birthday

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!