Mamma Maria PizzapeliScreenshots

Description

Tämä peli käyttää ns. lisättyä todellisuutta (AR, Augmented Reality). Pelin on kehittänyt AduSal Oy Lahtelaisen Mamma Maria -ravintolan asiakkaille sekä kaikille peleistä kiinnostuneille. Pelissä heitetään ritsalla lihapullia pizzaan, pelaaja saa pisteitä osumatarkkuuden ja laukaisuetäisyyden mukaan.

Peli vaatii kuvan, ns. träkkerin, jonka päälle pizza ilmestyy, kun kuvaa osoitetaan puhelimen kameralla. Tarkemmat ohjeet löydät pelin valikosta. Träkker-kuvan saat hakemalla sen Mamma Maria -ravintolasta tai linkistä http://www.mammamaria.fi/assets/tracker.jpg. Voit käytää kuvaa suoraan tietokoneen näytöltä tai tulostaa sen paperille. Kuvan koko vaikuttaa pelin toimivuuteen ja suosituskoko tulosteelle on koko A5.

AduSal Oy on erikoistunut lisätyn todellisuuden ja mobiilisovelluksien kehittämiseen. Suunittelemme myös pedagogisia pelejä oppilaitoksille ja yrityksille. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.adusal.fi.

Lisätyn todellisuuden tuottamiseen käytetään pelissä QCAR-sovellusta, tämän takia peli vaatii internetyhteyden. Peli lähettää puhelimen mallin ja käyttöjärjestelmän version tiedot Qualcommille.

Tags: mamma maria

Users review

from 3 reviews

"Good"

5.4