Пијам Oдговорно

Пијам Oдговорно

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Пијам Oдговорно for Android screenshot
View bigger - Пијам Oдговорно for Android screenshot
View bigger - Пијам Oдговорно for Android screenshot
Пијам одговорно

Мобилната апликација ’Пијам одговорно’, на интересен и несекојдневен начин му води евиденција на корисникот за испиената количина алкохол, со цел да го предупреди кога испил доволно. Откако одреденото ниво на алкохол е пречекорено, апликацијата автоматски повикува такси до локацијата на корисникот. Според тоа, апликацијата е поврзана со такси компании во неколку различни градови низ Македонија. За успешно користење на апликацијата, корисникот треба да ги внесува испиените количини и видови на пијалоци (пиво, коктел, вино и сл.), по што добива соодветни пораки кои имаат цел да го насмеат и информираат за неговата состојба. Со таквите комични пораки, апликацијата го задржува вниманието и интересот на корисникот.

Tags: такси апликација.

Comments and ratings for Пијам Oдговорно
 • (56 stars)

  by A Google User on 07/10/2012

  Dajte poddrska SAP makedonski aplikacii sramota e, inace top e app sekoja cest

 • (56 stars)

  by Sharlovski on 07/09/2012

  Stegas povikaj taksi i nikomu nisto, se vraka na pocetok ili closed.

 • (56 stars)

  by Dragi on 04/09/2012

  постојано се затвара