Бесилка - Македонската игра

Бесилка - Македонската игра

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
View bigger - Бесилка - Македонската игра for Android screenshot
Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

Бесилка - Македонска игра
Hangman in Macedonian

Tags: besilka na makedonski, besilka igra na makedonski, besilka igra, igra besilka, makedonska besilka, makedonska besilka igra, besilka, tool kid igri, besilka na makedonski jazik, besilka makedonska.

Comments and ratings for Бесилка - Македонската игра
 • (69 stars)

  by Bani Jankovska on 03/06/2014

  Zborovite nemaat vrska duri ima i bezobrazni. Uninstaling. Steta sto nema 0 stars.

 • (69 stars)

  by Gjorgi Gogo on 13/04/2014

  Nekoi zborovi se smesni kaki na primer drskost

 • (69 stars)

  by Владимир Влатко on 07/04/2014

  Mnogu glupavii zborovi

 • (69 stars)

  by Anastasija Angeleska on 18/03/2014

  Ovaa igra e ubava.

 • (69 stars)

  by Zoran Arsenievski on 26/02/2014

 • (69 stars)

  by Andrej Antunovic on 09/02/2014

  На тој што го преведе ова в уста да му се посерам.

 • (69 stars)

  by dejan vavaojanajs on 02/02/2014

  ima po nekoj ne logicen zbor ama... imteresno e.