Бесилка - Македонската играScreenshots

Description

Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

Бесилка - Македонска игра
Hangman in Macedonian

Tags: besilka na makedonski , besilka igra na makedonski , besilka igra , igra besilka , makedonska besilka , makedonska besilka igra , besilka , besilka makedonska , igra besilka na makedonski

Users review

from 941 reviews

"Great"

7.6

Users activity

saso

by saso

Downloaded

Oleg

by Oleg

Downloaded

Zlate

by Zlate

Downloaded

Biljana

by Biljana

Downloaded

Zoran

by Zoran

Liked

Zoran

by Zoran

Downloaded

Martina

by Martina

Downloaded

Maja

by Maja

Downloaded

Hristijan

by Hristijan

Downloaded