Besilka

Besilka

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Application is only in Macedonian language. Бесилка - играчот треба да го погоди зборот за што пократко време со што помалку грешки. За играње е потребна интернет врска и креирање кориснички профил. Играта е потполно македонска, со македонски зборови. Предлагање на нови зборови од играчите. Онлајн рекорди од сите играчи.

Tags: besilka igra, igra besilka, besilka, besilka igri, besiljka igrica, бесилка игра, igri besilka, igri so besilka, igre besilka, бесилка на македонски.

Screenshots Besilka
View bigger - Besilka for Android screenshot
View bigger - Besilka for Android screenshot
Comments and ratings for Besilka
  • (40 stars)

    by A Google User on 23/01/2013

    katastrofa nevidena,non stop serverot ne rab.....pa i registracija....loso!!!