Vari njeri - Loja shqiptar

Vari njeri - Loja shqiptar

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
View bigger - Vari njeri - Loja shqiptar for Android screenshot
Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.

Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!

Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.
Ju mund të luajnë në metro, në shkollë, në zyrë.
Kjo është një lojë funny, dhe kjo është një lojë e lehtë. Dhe kjo është një lojë falas.

Ka 3 nivelet e vështirësisë: Easy, të mesme, e vështirë.
Loja përfshin një tavolinë rezultatin. Pra, të përpiqet të bëjë rezultatin më të lartë të mundshme.
Kjo lojë falas është shumë i varur dhe ju gjithmonë do të ketë fjalë të reja të mendoj: 10.000 fjalë!

Vari njeri - Loja shqiptar
Hangman in Albanian

Tags: loja shqip, vari njeri loje shqiptare, njeriu i varur games, vari njeri game, vari njeriu shqip .com, vari njeri games.

Last activity on Vari njeri - Loja shqiptar
Comments and ratings for Vari njeri - Loja shqiptar
 • (38 stars)

  by Don Vito on 27/05/2014

  4strofe nje femi 6vjeq e ben me mire ;)

 • (38 stars)

  by Victor Techo on 12/03/2014

  Proud

 • (38 stars)

  by geri gerii on 14/02/2014

  i think the person who created this app and wrote the description was using google translate because i think he is not albanian.thanks for doing a game for albanians

 • (38 stars)

  by Klevis Ndoka on 12/01/2014

  Fjalet duhen te ndryshohen :)

 • (38 stars)

  by semi br on 22/12/2013

  Great.. E bukur loja..

 • (38 stars)

  by Cimi Thaci on 17/11/2013

  KOT PA LIDHJE

 • (38 stars)

  by Me Mondi on 08/11/2013

  Loje e bukur