FREE DOWNLOAD

Vari njeri - Loja shqiptar

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.

  Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!

  Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.
  Ju mund të luajnë në metro, në shkollë, në zyrë.
  Kjo është një lojë funny, dhe kjo është një lojë e lehtë. Dhe kjo është një lojë falas.

  Ka 3 nivelet e vështirësisë: Easy, të mesme, e vështirë.
  Loja përfshin një tavolinë rezultatin. Pra, të përpiqet të bëjë rezultatin më të lartë të mundshme.
  Kjo lojë falas është shumë i varur dhe ju gjithmonë do të ketë fjalë të reja të mendoj: 10.000 fjalë!

  Vari njeri - Loja shqiptar
  Hangman in Albanian

  Tags: loja shqip , vari njeri loje shqiptare , njeriu i varur games , vari njeri game , vari njeri games , vari njeriu shqip .com

  Users review

  from 465 reviews

  "Great"

  7.8