100 Vjet Albania

100 Vjet Albania

FREE

(4 stars)

(235)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - 100 Vjet Albania for Android screenshot
View bigger - 100 Vjet Albania for Android screenshot
View bigger - 100 Vjet Albania for Android screenshot
Albania Live Wallpaper .

Pas instalimit shkoni tek :

Settings -> Display -> Live Wallpaper dhe Perfundoni Aktivizimin.

Imazhe te reja me Flamurin tone kombetar .
Se shpejti, te gjithe perdoruesit do kene mundesine te uplodojne imazhet e tyre me simbolet tona kombetare .

Shkarkoni aplikacionin tone te fundit : http://logicobet.com
Imazhet aktuale u mundesuan nga http://masteralb.com .

Tags: www.imazhet live ,al, albanian 100 vjet wallpapers.

Recently changed in this version

__________________________________

Versioni 1.3 Fixed error when try to activate Live Wallpaper.
The application saved automatically to SD Card .
Icon , Wallpaper and Logo has new design.
__________________________________

Versioni 1.1 Some problem fixed.
__________________________________

Versioni 1.0 Start in Google Play.
__________________________________


Comments and ratings for 100 Vjet Albania
 • (70 stars)

  by Qlirim Xhaviti on 17/02/2015

  Bukur

 • (70 stars)

  by besi HD on 13/11/2014

  Super

 • (70 stars)

  by Gerti Ag on 18/10/2014

  Shum.i.bukur

 • (70 stars)

  by Alban KOSOVA on 17/01/2014

  Urime! Shqiperia dhe ju na beni te ndihemi krenar!

 • (70 stars)

  by Don Vito on 26/08/2013

  Te lumte por bateri harxhon shum nese mundesh me be ndonje modifikim me harxhu me pak

 • (70 stars)

  by Alien green on 24/02/2013

  Papame lale

 • (70 stars)

  by Ardit Rada on 18/01/2013

  Shume bukur ne Samsung Infuse

More comments