Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

Vantaan Sanomat, Länsi-Vantaa

Vantaan Sanomat, Länsi-Vantaa

Add this app to your lists
Vantaan Sanomat on itsenäisen vantaalaisen riippumaton äänenkannattaja, josta on totuttu lukemaan suoraa puhetta niin kaupungin kuin kaupunkilaisten asioista. Vantaan luetuimmalla kaupunkilehdellä on vuosikymmenen perinne vantaalaisten etujen puolustamisessa.

Vantaan Sanomat ilmestyy sekä iPad-näköislehtenä että painettuna lehtenä kahtena eri alueellisena versiona: itä-Vantaa ja länsi-Vantaa. Kustakin löydät sinulle tärkeän alueen omat uutiset ja kaupalliset palvelut. Vantaan Sanomat on Suomen Lehtiyhtymän kustantama lehti.

Lataa haluamasi - tai vaikkapa kummatkin - Vantaan Sanoman sovellukset iPad- tai iPhone -laitteellesi. - Missä ikinä kuljetkin, voit lukea sinun kaupunkisi uutisia ja hyötyä lähikauppojen tarjouksista: Kun olet kaupassa, löydät tuotetarjoukset nopeasti Vantaan Sanomista ja säästät rahaa.

Vantaan Sanomien iPad-näköislehti ilmestyy mobiiliisi kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja viikonvaihteessa. Tutustu myös Vantaan Sanomien aina ajantasaiseen verkkolehteen www.vantaansanomat.fi.

Vantaan Sanomien iPad-lehti, verkkolehti ja paperinen lehti ovat sinulle maksuttomia.

Uutta tässä versiossa:
- Paikallisest uutiset sähköisenä aina mukanasi: Vantaan Sanomien iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin painettu Vantaan Sanomat. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi. Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi. Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Automaattinen toimitus laitteeseesi: Jos haluat, että sinulla on vaivatta mukanasi aina tuorein lehti, paina Tilaa-nappia. Lehti latautuu jatkossa aina automaattisesti laitteesi Lehtikioski-hakemistoon, jonne tulee samalla ilmoitus uudesta ilmestyneestä lehdestä.
- Hyödy mainoksista: Vantaan Sanomien iPad-näköislehti sisältää samat mainokset kuin lehden paperiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä, tuotteista ja sinua kiinnostavista tarjouksista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan lehden sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Klikkaa juttuja ja ilmoituksia: Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada vielä tarkempaa lisätietoa lehdessä näkyvistä tuotteista.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.vantaansanomat.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus:
http://www.vantaansanomat.fi/vantaansanomat/yhteystiedot/toimitus
- Asiakaspalvelu
http://www.vantaansanomat.fi/vantaansanomat/asiakaspalvelu
- Mediamyynti:
http://www.vantaansanomat.fi/vantaansanomat/yhteystiedot/mediamyynti

Tags: vantaan sanomat näköislehti, vantaan lehti länsivantaa, vantaan sanomat.

Comments and ratings for Vantaan Sanomat, Länsi-Vantaa

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!